Uitgelicht bedrijfsnieuws van 9 februari 2016


Interconnect introduceert Vast Mobiel Integratie

Interconnect lanceert vandaag Vast Mobiel Integratie (VaMo). Een complete en nieuwe dienst die mobiele abonnementen met vaste bedrijfstelefonie-functionaliteiten combineert. De flexibele combinatie van gemak en functionaliteit tilt Hosted Telecom van..
Lees het volledige bericht »

Acronis introduceert nieuw cloud-partnerprogramma

Acronis, wereldwijd marktleider op het gebied van ‘next generation’ databeveiligingssystemen lanceert een nieuw cloud-partnerprogramma. Het Acronis Partner programma voor cloud vormt een uitbreiding van het Acronis Global Partner programma en is speciaal toegespitst op versnelling van de omzet uit cloud-databeveiligingsdiensten voor service providers, distributeurs en cloud resellers. Het programma voorziet in marktleidende oplossingen, hulpbronnen, programma's en incentives om partners te laten profiteren van de voorspelde groei in vraag naar cloud-databeveiligingsdiensten, inclusief back-up, disaster recovery en het synchroniseren en delen van bestanden. Volgens IDC zal de markt voor databeveiliging- en disaster recovery software groeien naar 8,1 miljard USD tegen 2019 (IDC, Worldwide Data Protection and Recovery Software Forecast, 2015 – 2019, Doc #258493, Sept. 2015) .
Lees het volledige bericht »

IPknowledge behaalt Elite-status binnen Riverbed Performance Partner Program

IPknowledge, Nederlandse leverancier van infrastructuuroplossingen, maakt vandaag bekend dat het de partnerstatus ‘Elite’ heeft behaald binnen het Riverbed® Performance Partner Program voor de Benelux. Dit programma beloont partners voor hun investeringen en groei en stelt hen in staat om in te springen op nieuwe zakelijke kansen. IPknowledge kan dankzij zijn kersverse status als Elite-partner het Riverbed Application Performance Platform™ nu aan zijn klanten aanbieden.
Lees het volledige bericht »

Oude IT-infrastructuur remt innovatie

IT is een belangrijk middel om het verschil te maken met concurrenten, maar in de praktijk blijken de mogelijkheden van bedrijven op dit gebied beperkt. Slechts 13 procent van de IT-professionals is van mening dat de huidige IT-architectuur voldoet..
Lees het volledige bericht »

Cyso Managed Services nu ook mogelijk op AWS, Azure en Google Cloud

Managed Service Provider Cyso biedt vanaf heden de service Managed Public Cloud aan. Na een pilot periode met een select aantal klanten, heeft Cyso besloten om hun Managed Services ook aan te bieden op de platformen van de drie grootste public cloud leveranciers: Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud Engine.
Lees het volledige bericht »

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...