PTC versterkt Partner Network Program met nieuwe channel partners in de Benelux

PTC toegewijd om marktaanwezigheid in de regio uit te breiden met de werving van nieuwe channel partners

  • Bedrijfsnieuws van
  • PTC
  • geplaatst op
  • 4 november 2016 12:03 uur

PTC heeft zijn Partner Network Program met nieuwe channel partners versterkt. Dit programma biedt certificering en ondersteuning aan het wereldwijde partnernetwerk van PTC.

Het PTC Partner Network Program biedt partners training en certificering voor de oplossingen van PTC en methodieken voor technologische implementaties. Partners dienen te voldoen aan toenemende investeringseisen om in aanmerking te komen voor programmavoordelen zoals aanvullende training, marketing- en verkoopondersteuning, incentives, business development-fondsen en technische assistentie. PTC zal de werving van nieuwe partners voortzetten om de deelname aan zijn programma de komende maanden op te voeren.

“Bij PTC meten we ons succes af aan de waarde die onze klanten uit onze oplossingen putten. Samen met een netwerk van partners die onze bedrijfswaarden delen, brengen we innovatie en technologie naar wereldwijde klanten in diverse sectoren”, aldus Willy van den Hoogen, sales manager Belgium & Netherlands bij PTC. “Het doet ons een genoegen om diverse nieuwe partners te verwelkomen binnen het PTC Partner Network Program. We kijken ernaar uit om onze relatie met hen uit te breiden en het succes van onze gezamenlijke klanten te bevorderen.”

De volgende bedrijven in de Benelux zijn recentelijk toegetreden tot het PTC Partner Network Program:

  • Novotek, een leverancier binnen de markt voor industriële automatisering en digitalisering.
  • INDEFF, een internationale partner van Wonderware en systeemintegrator met een specialisatie in procesautomatisering, MES en industriële IT.
  • Dymensis, een internationaal bedrijfsadviesbureau dat project- en dienstgerichte organisaties helpt met het optimaliseren van hun primaire bedrijfsprocessen en de implementatie van ondersteunende ICT-oplossingen.

Aanvullende informatie

  • PTC Partner Network-pagina met informatie en hulpmiddelen
  • Harvard Business Review: “How Smart, Connected Products are Transforming Companies”, door Jim Heppelmann, de CEO van PTC en Michael Porter, hoogleraar bij Harvard
Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.