Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

GYRO Center wordt nieuwste PoP van NL-ix

  • Door
  • Randy ten Have
  • geplaatst op
  • 17 november 2009 08:03 uur

GyrocenterGYRO Center heeft een overeenkomst gesloten met NL-ix. Dankzij deze overeenkomst kan GYRO Center in het nieuw geopende datacenter DC-II de NL-ix service bieden aan de klanten. Het bedrijf is daarmee tevens carrier neutral en klanten zijn daardoor flexibeler in hun keuze voor de netwerkverbinding. Daarnaast hebben klanten van GYRO Center de garantie dat het internetverkeer via dit knooppunt goedkoop, zeer snel en veilig verloopt.

“Hoewel carriers onderling weinig relevante kwaliteitsverschillen vertonen, merken wij dat onze klanten graag bij een carrier neutral datacenter aangesloten willen zijn. Doordat wij nu de NL-ix service kunnen bieden, kunnen onze klanten zelf beslissen hoe zij de toegang tot een groot aantal potentiële peers kunnen verkrijgen. Samen met ons recentelijk geopende high density en klimaatneutrale datacenter DC-II bieden wij nu het complete pakket, flexibel, snel, goedkoop en milieuvriendelijk.”, aldus Michael Roks, CCO bij GYRO Center

Jan Hoogenboom, directeur van NL-ix, zegt over de keuze voor GYRO Center als PoP: “Er is een drastisch tekort aan datacenterruimte in de regio Amsterdam. GYRO Center DC-II is één van de weinige datacenters die nog ruimte kan bieden, daarom is het voor ons belangrijk om hier vertegenwoordigt te zijn. Daarnaast kunnen zij grote density aan stroom leveren en zijn zij klimaatneutraal. Ook deze aspecten spelen voor ons en voor onze gebruikers een rol.”

ISPam.nl Job board

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...