Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Destiny neemt klanten van failliete Belgische ISP E-Leven over

  • Door
  • Veenman
  • geplaatst op
  • 4 augustus 2008 08:00 uur

Twee weken geleden ging de Belgische access ISP E-Leven failliet, in België is dat extra vervelend omdat er al zo weinig concurrentie op de breedband markt is.

Daar tegenover staat dat er nog flink wat ruimte op de Belgische markt is om de concurrentie met het duopolie aan te gaan en zodoende heeft de nieuwe Belgische access ISP Destiny, een zusterbedrijf van Belgian Network Solutions, de klanten van E-Leven in Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent en Louvain-la-Neuve van de curator overgenomen.

Samuel De Wever, algemeen directeur van Destiny:

We zijn zeer tevreden met de getekende BRUO-overeenkomst met Belgacom. We brachten op 28 juli een succesvol bod uit op het tweede lot van E-Leven en sindsdien was het voor ons een absolute prioriteit om alle klanten continuïteit te kunnen blijven garanderen. Dankzij ons nieuwe BRUO-contract zijn de klanten nu zeker dat er niets zal veranderen aan hun internetverbinding. Ook de prijs blijft ongewijzigd en er is net zoals vroeger geen downloadlimiet. In de nabije toekomst zullen al onze klanten bovendien kunnen genieten van telefonie en later ook van digitale televisie.

Destiny is een zusterbedrijf van Belgian Network Solutions (Benesol). Op basis van wat ik eerder gezien heb tijdens het nieuwjaarevenement van Benesol begin dit jaar, heb ik zeker het gevoel dat Destiny weleens een belangrijke speler op de Belgische breedband markt kan gaan worden. En dat is ook te hopen, omdat België die ook nodig heeft!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.