Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN reikt Internet Awards 2011 uit

  • Door
  • Edwin Feldmann
  • geplaatst op
  • 11 november 2011 08:01 uur

Tijdens een feestelijk evenement ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van .nl-domeinnamen, heeft de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland de SIDN Internet Awards uitgereikt.

In de categorie ‘Veilig internet’ won de beveiligingscampagne van de Stichting Glazenkamp de award. In die campagne is geprobeerd om relatief onervaren computergebruikers in de Nijmeegse wijk Glazenkamp te informeren over veilig internetgebruik. Met de toekenning van de award aan Glazenkamp ging de prijs voorbij aan de neus van de bewustwordingscampagne Veilig Internet voor kinderen, die ook in deze categorie was genomineerd.

In de categorie ‘De kracht van het netwerk’ is de award uitgereikt aan BoekTweePuntNul. En de energiebesparingssite Metdestroommee.nl ontving de award in de categorie ‘Internet & duurzaamheid’. Tot slot is Coolwidget de winnaar geworden in de categorie ‘Kennisoverdracht in de digitale omgeving’.

Wegens gebrek aan goede inzendingen waren er dit jaar geen genomineerden in de categorie ‘Overheid en burgers in dialoog’. De winnaars kregen een award en een paar minuten de tijd om hun bedrijf te promoten tijdens een elevatorpitch.

De SIDN Internet Awards zijn bedoeld om bedrijven, organisaties en individuen te belonen voor hun inspanning die zij leveren om de informatiesamenleving te verbeteren op economisch, sociaal en persoonlijk gebied.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.