Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

90 procent .eu-registrars tevreden met EURid

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 14 augustus 2008 08:17 uur

Ook prijsverlaging .eu-domeinnamen per 1 januari 2008Uit eigen onderzoek van EURid zelf blijkt dat maar liefst 90 procent van de .eu-registrars tevreden is met de ondersteuning die van ze EURid krijgen. Verder is het grote merendeel van de registrars tevreden met de wijze waarop EURid met ze communiceert en blijkt uit verschillende reacties dat bijeenkomsten en registrars lunches zeer worden gewaardeerd.

Ook het grootste deel van de .eu-registrars is tevreden over het DRS-systeem van EURid, 86 procent van de .eu-registrars ziet zelfs geen ruimte voor verdere verbetering. Al zijn er nog wel registrars die verbetering zouden zien op het gebied van verhuizingen (trades en transfers) van domeinnamen en een beter overzicht verandering door nieuwe systeem releases.

Een klanttevredenheid van 90 procent is enorm hoog, maar bij EURid was dat ook wel te verwachten gezien het registry is opgezet naar het model van DNS.BE en ook haar directeur deelt met DNS.BE. Eerder bleek uit een onderzoek ook dat DNS.BE een vergelijkbare klanttevredenheid heeft. De kopie van DNS.BE is dus tot aan de bedrijfscultuur geslaagd!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.