Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN Helpdesk vandaag van 10:00 tot 16:00 uur geopend

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 30 september 2006 10:44 uur

Afgelopen week ging het niet echt goed met de introductie van DRS4, dat ondermeer tot gevolg had dat bij de SIDN helpdesk (Service Unit) de telefoon hele dagen roodgloeiend stond en de mailboxen overvol raakten, waardoor er een achterstand van de behandelingen van alle support verzoeken is ontstaan.

De SIDN kreeg naar eigen zeggen in plaats van 500 telefoontjes per week die het normaal binnen krijgt nu 2.000 telefoontjes per dag te verwerken, een vertwintigvoudiging!

Om zowel de achterstand van afgelopen week weg te werken en SIDN deelnemers de mogelijkheid bieden om vandaag vragen te stellen, is de SIDN helpdesk (Service Unit), vandaag van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Gecombineerd met de extra medewerkers die aangesteld zijn vind ik dit een nette en service gerichte aanpak van de huidige problematiek!

Ook interessant is de mededeling van de SIDN, dat van de 20.000 transacties die vanaf de lancering van DRS4 tot en met donderdag (28ste) rond het middag uur zijn aangevraagd, er maar 1,5% zou zijn afgewezen. Al vraag ik me daarbij wel af of er niet één bepaald soort transactie relatief vaker is afgewezen dan een andere.

Los van de blamage van de introductie van DRS4, ben ik van mening dat de SIDN zich hiermee service gericht opstelt en ze bij de SIDN laten zien dat ze de juiste slag te pakken hebben. Waarbij ik hierbij mijn complimenten wil geven aan SIDN directeur Roelof Meijer en natuurlijk alle andere SIDN medewerkers! Ga zo door!!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.