Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

NL-ix opent PoP in het nieuwe BIT datacentrum

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 2 oktober 2006 20:22 uur

Het wordt druk in het nieuwe BIT datacentrum, al eerder werd bekend dat de NDIX er een PoP krijgt, daarnaast werd afgelopen week bekend dat ook de NL-ix een PoP krijgt in zowel het het oude als nieuwe BIT datacentrum.

Naast de mogelijkheid om met andere ISP’s op de NL-ix te peeren, zal het ook mogelijk worden om een VLAN op te zetten, naar alle datacentra waar NL-ix ook een PoP heeft.

Voor ISP’s wordt het zo mogelijk om colocatie in de BIT datacentra af te nemen en IP-connectiviteit bij een derde partij in te kopen. BIT wil daarmee onderstrepen dat haar datacentra ‘carrier neutraal’ zijn!

Michel van Osenbruggen, directeur van BIT: 

Met het nieuwe datacenter richten we ons ook op ISP’s die op zoek zijn naar nieuwe colocatieruimte omdat ze in de randstad aanlopen tegen beperkingen op het gebied van koeling, stroomvoorziening, maximaal gewicht of problemen met de toegang. Doordat NL-ix nu ook bij BIT verbindingen levert met andere datacenters, is het voor ISP’s een stuk makkelijker geworden hun apparatuur naar BIT te verhuizen. Bovendien profiteren zij dan ook van onze zeer kundige helpdeskmedewerkers.

Jan Hoogenboom, directeur van NL-ix:

Het nieuwe geavanceerde BIT-datacenter is carrier neutraal en biedt daarnaast een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. BIT weet als geen ander wat een ISP nodig heeft om zijn diensten op hoog niveau aan te bieden, zowel qua voorzieningen als technische ondersteuning en sluit daarmee goed aan op ons serviceniveau.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.