Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Lever uw persbericht gratis aan of laat het door ons schrijven voor €99

 • Door
 • Arnout Veenman
 • geplaatst op
 • 5 januari 2015 10:00 uur

Januari is persberichtenmaand op ISPam.nl. Heeft u interessant bedrijfsnieuws of aan andere aankondiging? Vergeet dan niet uw persbericht ook bij ISPam.nl als bedrijfsnieuws in te sturen. Heeft u zelf geen mogelijkheid om een persbericht te schrijven? In januari is het mogelijk uw persbericht door ons te laten schrijven voor €99.

Januari is persberichtenmaand op ISPam.nl

Alle relevante persberichten worden door ons integraal op ISPam.nl geplaatst in de rubriek bedrijfsnieuws. Persberichten die bijzonder relevant zijn lichten we ook uit op de homepage. Uitgelichte persberichten staan een dag later ook in onze dagelijkse nieuwsbrief. Ook maken we elke week een overzicht van het meest populaire bedrijfsnieuws. Samen met de eigen artikelen van onze redactie geven we u als bezoeker daarmee een compleet overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van de cloud, datacenters en hosting.

Persbericht door ISPam.nl geschreven voor €99

Veel bedrijven in de branche hebben zelf niet de mogelijkheid om een persbericht te schrijven en weten ook niet wie ze daarvoor kunnen inschakelen. Daardoor missen we op ISPam.nl nu een hoop interessant bedrijfsnieuws. Daarom bieden we vanaf nu de mogelijkheid om een persbericht te laten schrijven. Dit doen we ter introductie voor €99 exclusief BTW. Wel stellen we als voorwaarde dat elk persbericht geschikt is voor plaatsing op ISPam.nl. Dat is namelijk ons doel, meer persberichten op ISPam.nl. Om maximale publiciteit met uw persbericht te krijgen, kunt u het natuurlijk ook op uw eigen website plaatsen en naar andere (vak)media sturen.

Waarover een persbericht (laten) schrijven

Een vraag die we ook vraag kregen van partijen in de branche is, waarover een persbericht te schrijven. Hieronder hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet die een goede aanleiding kunnen zijn om een persbericht uit te sturen:

 • Lancering van een nieuw product of dienst
 • Het organiseren van een event
 • Een visie op een bepaald onderwerp
 • Het behalen van een (ISO-)certificering
 • De overname van een concurrent
 • Het binnenhalen van een nieuwe klant
 • Het aannemen van een belangrijke medewerker
 • Het aangaan van een partnership

Alle persberichten worden geplaatst

Het maakt ons niet uit of een persbericht door ons geschreven is of wordt aangeleverd. Januari is persberichtenmaand omdat we nog meer bedrijfsnieuws op ISPam.nl willen. Aangeleverde persberichten worden daarom op dezelfde manier behandeld als door ons geschreven persberichten. Wie een eigen persbericht wil aanleveren, kan dat doen via dit formulier. Wie dat niet zelf kan en een persbericht door ons wil laten schrijven (in januari voor €99) kan dat aanvragen via onderstaand formulier. Indien u vragen heeft dan kunt u contact opnemen via [email protected].

Fill out my online form.

ispam loves persberichten

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.