Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Hostnet, Amazon en Schuberg Philis

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 12 oktober 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Hostnet eerste grote hostingprovider met klantenservice via WhatsApp, Amazon Web Services en Rackspace bundelen krachten en 100%-score voor Schuberg Philis in Giarte Outsourcing Performance Survey.

1. Hostnet eerste grote hostingprovider met klantenservice via WhatsApp

De klantenservice van Hostnet is vanaf 5 oktober ook bereikbaar via WhatsApp. Zo kunnen klanten 7 dagen per week direct hun vragen stellen aan een medewerker. Hostnet is daarmee de eerste grote hostingprovider van Nederland die WhatsApp inzet voor supportdoeleinden.
Lees het volledige bericht

2. Amazon Web Services en Rackspace bundelen krachten

Rackspace kondigt een overeenkomst aan met Amazon Web Services (AWS) voor het leveren van tools, expertise, applicatiebeheer en operationele ondersteuning aan de gebruikers van de AWS Cloud. Speerpunten van de samenwerking zijn Fanatical Support for AWS en de diensten Managed Security for AWS, Compliance Assistance for AWS en Managed Cloud for Adobe Experience Manager (dat draait op AWS). De overeenkomst met AWS onderstreept de strategie van Rackspace om hoogwaardige expertise en ondersteuning te leveren voor toonaangevende technologieën en platformen.
Lees het volledige bericht

3. 100%-score voor Schuberg Philis in Giarte Outsourcing Performance Survey

Terwijl de media blijven rapporteren over falende ICT-projecten en gefrustreerde opdrachtgevers, laat IT-outsourcing dienstverlener Schuberg Philis zien dat het ook anders kan. Voor het zesde jaar op rij wordt Schuberg Philis door 100% van haar klanten aanbevolen, volgens de Giarte Outsourcing Performance Survey.
Lees het volledige bericht

Deze twee berichten mag je ook niet missen

Winnti groep verantwoordelijk voor versterkt aanvalsplatform

Deskundigen van Kaspersky Lab die de activiteiten volgen van de Winnti groep, hebben een actieve dreiging ontdekt op basis van een bootkit installer uit 2006. Kaspersky Lab heeft de dreiging “HDRoot” genoemd, naar de oorspronkelijke “HDD Rootkit” naam van de tool.
Lees het volledige bericht

Kennisniveau hoger dan ooit tijdens grootste Nederlandse IT-beurzen

Op 4 en 5 november 2015 gaan de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht weer open voor het grootste IT-evenement van Nederland op het gebied van storage, security en IT-beheer. Bezoekers ontdekken in tweehonderd seminars en presentaties alles over de laatste IT-trends en -oplossingen. Het overkoepelende thema is ‘Computing Everywhere’. De beursorganisatie maakt de eerste sprekers bekend.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.