Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van de week: Combell, Shock Media en Leaseweb

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 26 oktober 2015 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Moederbedrijf Combell neemt Stone IS en 1EuroHost over, Managed Hoster Shock Media wederom genomineerd als snelst groeiende bedrijf van Nederland en LeaseWeb vergroot wereldwijde IaaS-footprint met nieuw cloudplatform in Azië.

1. Moederbedrijf Combell neemt Stone IS en 1EuroHost over

Vandaag kondigt Intelligent, de bedrijvengroep gespecialiseerd in hostingdiensten, de overname aan van Stone Internet Services en 1EuroHost. Ze zijn in hun segment koploper en geprezen voor hun producten, o.a. bekend door de hosting van Tomorrowland en Canvas. Beide merken worden verder uitgebouwd.
Lees het volledige artikel

2. Managed Hoster Shock Media wederom genomineerd als snelstgroeiende bedrijf van Nederland

Managed Hosting aanbieder Shock Media is voor het derde jaar op rij door het Financieele Dagblad genomineerd voor de prestigieuze FD Gazelle Award. Zij behoort daarmee tot één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland! De nominatie heeft als eis om drie jaar op rij minimaal 20% te groeien en financieel gezond te zijn.
Lees het volledige artikel

3. LeaseWeb vergroot wereldwijde IaaS-footprint met nieuw cloudplatform in Azië

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, lanceert vandaag LeaseWeb Cloud in Azië. Het nieuwe cloudplatform, dat wordt beheerd door LeaseWeb Asia Pacific en is ondergebracht in het datacenter in Singapore, maakt alle public en private cloud-producten van LeaseWeb beschikbaar in de regio. Het platform is eerder al gelanceerd in Duitsland, de VS en Nederland.
Lees het volledige artikel

Deze twee berichten mag je ook niet missen:

QNH begeleidt chipfabrikant NXP naar de cloud
IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting heeft chipfabrikant NXP naar de cloud begeleid. NXP heeft sinds kort een nieuwe cloudinfrastructuur op basis van Amazon. De clouddienst biedt ruim 6.000 R&D engineers wereldwijd de mogelijkheid om complexe berekeningen in de cloud uit te voeren. QNH fungeerde tijdens dit traject als trusted advisor en heeft NXP geholpen om de clouddienst in te bedden in de bestaande organisatie. De cloudexpertise van QNH in combinatie met een nauwe samenwerking heeft ervoor gezorgd dat de uitrol snel, veilig en succesvol is verlopen.
Lees het volledige artikel

Solipsis Managed Services en Datacenter Brabant en sluiten strategisch partnership voor co-locatie en dedicated en private cloud
Solipsis Managed Services uit Zaltbommel en Datacenter Brabant uit Waalwijk zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van co-locatie, dedicated en private clouddiensten. Solipsis Managed Services kiest bewust voor het afnemen van een dedicated cloudinfrastructuur om klanten een hoge vorm van beschikbaarheid, performance en security te kunnen garanderen. Beide partners delen de visie dat goede performance en hoge mate van beschikbaarheid van applicaties en data de sleutel zijn voor totale ontzorging van klanten.
Lees het volledige artikel

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.