LeaseWeb vergroot wereldwijde IaaS-footprint met nieuw cloudplatform in Azië

Platform maakt private en public cloud beschikbaar in de regio

  • Bedrijfsnieuws van
  • LeaseWeb
  • geplaatst op
  • 19 oktober 2015 14:30 uur

LeaseWeb, één van de grootste hostingmerken ter wereld, lanceert vandaag LeaseWeb Cloud in Azië. Het nieuwe cloudplatform, dat wordt beheerd door LeaseWeb Asia Pacific en is ondergebracht in het datacenter in Singapore, maakt alle public en private cloud-producten van LeaseWeb beschikbaar in de regio. Het platform is eerder al gelanceerd in Duitsland, de VS en Nederland.

Het LeaseWeb Cloud-portfolio bestaat uit public cloud-oplossingen en private cloud-oplossingen op basis van Apache CloudStack en VMware. Alle diensten hebben een uitgebreide set features, zoals instant deployment, een volledig redundante architectuur, volledig op flash gebaseerde opslag, flat-rate tarieven, een intuïtief klantenportaal en uitgebreide API’s. LeaseWeb Asia Pacific biedt ook dedicated hosting, CDN en hybride oplossingen.

Het nieuwe cloudplatform maakt voor zijn opslag gebruik van het onlangs aangekondigde NetApp All-FAS Flash-platform. Dit platform maakt een maximale AFF-cluster mogelijk van circa 4 miljoen IOPS, met een vertraging van 1 ms (8K random, met inline-efficiencies). Er is een throughput van 100 GB/s mogelijk. Daarmee is LeaseWeb Cloud ideaal voor een groot aantal SaaS- en PaaS-aanbieders, zoals software-ontwikkelaars, applicatiebouwers, ervaren cloudgebruikers, gamingbedrijven en hostingresellers. Deze diensten worden beheerd via een klantportaal en zijn aangesloten op het wereldwijde LeaseWeb Network, een van ‘s werelds grootste netwerken in zijn soort.

“Met de toevoeging van LeaseWeb Cloud bieden we nu een compleet portfolio van LeaseWeb-hostingoplossingen aan in Azië, die allemaal voortbouwen op 18 jaar ervaring en een eersteklas infrastructuur”, aldus Bas Winkel, algemeen directeur van LeaseWeb Asia Pacific. “Hiermee kunnen klanten over de hele wereld terecht bij één vertrouwde aanbieder voor al hun behoeften op het gebied van dedicated servers, colocatie, cloud, CDN en alle benodigde hybride scenario’s. LeaseWeb heeft ambitieuze plannen opgesteld voor de komende jaren, waarin dit platform en aanvullende cloudproducten verder zullen worden ontwikkeld.”

Regio Asia Pacific
Sinds de opening van zijn datacenter in Singapore, medio 2014, heeft LeaseWeb zijn activiteiten in de regio Asia Pacific in hoog tempo uitgebreid. Afgelopen december heeft LeaseWeb Asia Pacific een datacenter geopend in Hong Kong. In april ontving het hostingbedrijf ISO 27001:2013- en PCI DSS-certificaten en SOC 1 Type II assurance rapporten. LeaseWeb verkent momenteel andere markten in de regio, waaronder Sydney en Tokio.

“De vraag naar clouddiensten in Azië groeit snel; bedrijven beseffen dat de cloud hun flexibiliteit kan vergroten en tegelijkertijd de kosten kan verlagen”, aldus Winkel. “Daardoor is dit een goed moment om LeaseWeb Cloud te lanceren in deze regio. Onze klanten kunnen hiermee binnen een paar minuten hun activiteiten opschalen, en tegelijkertijd profiteren van professionele en betrouwbare diensten, lokale ondersteuning en lage kosten.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!