Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

SIDN deelnemertevredenheidsmonitor voorjaar 2007

 • Door
 • Arnout Veenman
 • geplaatst op
 • 9 maart 2007 07:36 uur

Enkele weken na het ‘Onafhankelijk SIDN deelnemers onderzoek‘ dat door mij is gestart houdt SIDN zelf ook tussen 19 maart en 8 april haar deelnemerstreveredenheidsmonitor. In een gesprek dat ik enkele weken had met Patrick Follon van SIDN had hij mij al aangekondigd dat SIDN zeer binnenkort ook zelf een deelnemers onderzoek zou houden. Daarbij gaf hij ook aan dat SIDN zeer benieuwd is naar de resultaten van het door mij gestarte onderzoek.

Het is natuurlijk louter positief te noemen dat SIDN zelf ook de tevredenheid van deelnemers gaat onderzoeken, vooral ook omdat SIDN zelf een veel groter bereik heeft en het onderzoek daarnaast ook een stuk uitgebreider zal zijn dan het door mij gestarte onderzoek. Daarom wil ik iedereen oproepen om de 15 minuutjes die voor het invullen nodig zijn, hiervoor uit te trekken en mee te doen aan de SIDN deelnemertevredenheidsmonitor voorjaar 2007!

Van het ‘Onafhankelijk SIDN deelnemers onderzoek’ is het onderzoeksrapport is zo goed als klaar. Dus zeer binnenkort zal ik dat publiceren op ISPam.nl. Ik ben overigens zeer benieuwd hoe de resultaten van beide onderzoeken zich in vergelijking met elkaar zullen verhouden.

Nijman, 9 maart 2007 7:58 am

Van vorige onderzoekjes door het SIDN kan ik me herinneren dat het allemaal best positief was. Iets wat ik me totaal niet kon voorstellen. Dus nog even hulde voor Arnout voor het onafhankelijke onderzoek!

 • Pingback: Uitkomsten SIDN Deelnemers Tevredenheids Monitor 2007 · ISPam.nl

 • Laatste reacties

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

  Bedankt voor het succes van ISPam.nl
  Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.