Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Uitkomsten SIDN Deelnemers Tevredenheids Monitor 2007

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 5 juni 2007 09:28 uur

Gisteren heeft SIDN in een nieuwsbrief de uitkomsten van de Deelnemers Tevredenheids Monitor 2007 bekend gemaakt. Totaal hebben 450 of zo’n 20 procent van de SIDN deelnemers meegewerkt aan het onderzoek. Hieruit blijkt een hogere waardering van de whois en zonefile, waarvan de frequentie verhoogd is naar twee keer per dag (6:00 en 18:00 uur). Al blijft er ruimte voor verbetering. Verder wordt ook papierlozeregistratie positief, doorlooptijd van behandeling van problemen en het contact per e-mail als telefoon wordt positiever beoordeeld.

Aan de andere kant blijkt ook uit het onderzoek dat er nog dingen beter kunnen. Zo blijft de beschikbaarheid van de whois een belangrijk punt en ook de gebruiksvriendelijkheid van de DRS formulieren en afhandeling van foutieve mutaties blijven punten waar de SIDN deelnemers niet helemaal tevreden zijn. SIDN zegt daar dan ook aan te blijven werken!

De uitkomsten van dit eigen onderzoek van SIDN komt in grote lijnen overeen met mijn Onafhankelijke SIDN deelnemers onderzoek. In ieder geval blijkt uit beide onderzoeken dat de deelnemers van mening zijn dat SIDN goed op weg is, maar dat er nog steeds hard gewerkt moet worden om tot een nóg betere dienstverlening te komen!

Verder maakte SIDN gisteren in de nieuwsbrief ook bekend dat er al 120 aanmeldingen voor de SIDN Relatiedag zijn. Ik heb gehoord dat het aantal nog verder gegroeid is en dat er ondertussen 150 aanmeldingen zouden zijn, waarmee de maximale capaciteit van de zaal wordt benaderd. De opvolger van de deelnemers vergadering lijkt daarmee zowel wat betreft het programma als het aantal aanwezige deelnemers grootser dan ooit te voren te worden!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.