Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Naakte dames op de ISP Kartcompetitie

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 20 maart 2007 08:14 uur

De activiteiten die zullen gaan plaatsvinden op de ISP Kartcompetitie worden meer en meer bekend. Cisco zal het mogelijk maken om te racen op twee full-motion-race-simulators. Foundry Networks organiseert een Snelpatch Competitie. Bij TelecityRedbus kun je terecht voor een overheerlijke cocktail. Bij Microsoft valt een orginaliteitsprijs te winnen, voor het meest origineel geklede team. BBned richt een lounge in om na alle activiteiten rustig bij te komen. Helaas wil organisator Dave Aaldering mij niet vertellen wat SIDN gaat organiseren.

Naast bovenstaande hierbij de officiële bekendmaking dat sponsor Compricon naakte dames op de ISP Kartcompetitie zal laten rondlopen, althans zo goed als naakt want ze zullen wel een likje verf krijgen alvorens losgelaten te worden tussen de voornamelijk mannelijke bezoekers.

Er is echter één probleem, Compricon weet niet wat voor bodypaint er op het vrouwelijk schoon moet worden gespoten. Eén van de meiden zal daarom voorzien worden van het logo van Compricon. Daarnaast aan jullie de vraag wat voor bodypaint jullie op de dames willen zien. Het winnende idee zal écht worden gebodypaint op één van de meiden. De bedenker van het winnende idee wint een citytrip naar Barcelona.

ISP Kartcompetitie organisator Dave Aaldering:

Ik werk graag met sponsors om te komen tot interessante activeiteiten die een leuke toevoeging kunnen zijn aan het programma. Compricon daagt op deze manier de bezoekers uit om met een origineel idee te komen en zat daar ook een flinke prijs, een weekendje naar Barcelona, tegenover. Ik zelf ook erg leuk omdat we bodypaint als activiteit nog niet eerder hebben gezien op de ISP Kartcompetitie. Vooral het feit dat er straks een bezoeker gaat zijn die zijn of haar idee geschilderd gaat zien vind ik erg origineel. Ik ben dan ook erg benieuwd wat we straks te zien zullen gaan krijgen.

Wat zou er voor bodypaint op het vrouwelijk schoon dat Compricon op de ISP Kartcompetitie zal laten rond lopen moeten worden gespoten? Meer informatie en jouw idee kun je hier kwijt. Laat andere ISPam.nl bezoekers ook jouw idee weten, post het daarom (ook) in de comments!

Update 14:40 uur: ISP Kartcompetitie organisator Dave Aaldering liet mij zojuist weten dat de bodypaint op de dames een waar kunstwerk zal worden, omdat de bodypainter die is ingehuurd gisteren Nederlands kampioen bodypainten is geworden!

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.