Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Naakte dames op de ISP Kartcompetitie

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 20 maart 2007 08:14 uur

De activiteiten die zullen gaan plaatsvinden op de ISP Kartcompetitie worden meer en meer bekend. Cisco zal het mogelijk maken om te racen op twee full-motion-race-simulators. Foundry Networks organiseert een Snelpatch Competitie. Bij TelecityRedbus kun je terecht voor een overheerlijke cocktail. Bij Microsoft valt een orginaliteitsprijs te winnen, voor het meest origineel geklede team. BBned richt een lounge in om na alle activiteiten rustig bij te komen. Helaas wil organisator Dave Aaldering mij niet vertellen wat SIDN gaat organiseren.

Naast bovenstaande hierbij de officiële bekendmaking dat sponsor Compricon naakte dames op de ISP Kartcompetitie zal laten rondlopen, althans zo goed als naakt want ze zullen wel een likje verf krijgen alvorens losgelaten te worden tussen de voornamelijk mannelijke bezoekers.

Er is echter één probleem, Compricon weet niet wat voor bodypaint er op het vrouwelijk schoon moet worden gespoten. Eén van de meiden zal daarom voorzien worden van het logo van Compricon. Daarnaast aan jullie de vraag wat voor bodypaint jullie op de dames willen zien. Het winnende idee zal écht worden gebodypaint op één van de meiden. De bedenker van het winnende idee wint een citytrip naar Barcelona.

ISP Kartcompetitie organisator Dave Aaldering:

Ik werk graag met sponsors om te komen tot interessante activeiteiten die een leuke toevoeging kunnen zijn aan het programma. Compricon daagt op deze manier de bezoekers uit om met een origineel idee te komen en zat daar ook een flinke prijs, een weekendje naar Barcelona, tegenover. Ik zelf ook erg leuk omdat we bodypaint als activiteit nog niet eerder hebben gezien op de ISP Kartcompetitie. Vooral het feit dat er straks een bezoeker gaat zijn die zijn of haar idee geschilderd gaat zien vind ik erg origineel. Ik ben dan ook erg benieuwd wat we straks te zien zullen gaan krijgen.

Wat zou er voor bodypaint op het vrouwelijk schoon dat Compricon op de ISP Kartcompetitie zal laten rond lopen moeten worden gespoten? Meer informatie en jouw idee kun je hier kwijt. Laat andere ISPam.nl bezoekers ook jouw idee weten, post het daarom (ook) in de comments!

Update 14:40 uur: ISP Kartcompetitie organisator Dave Aaldering liet mij zojuist weten dat de bodypaint op de dames een waar kunstwerk zal worden, omdat de bodypainter die is ingehuurd gisteren Nederlands kampioen bodypainten is geworden!

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...