Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Curvature, Previder en DDA

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 20 juni 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Curvature versterkt Europese positie met nieuw operations center, Previder vernieuwt partnerprogramma voor IT-dienstverleners en Dutch Data Center Report 2016: datacenters nieuwe motor Nederlandse economie.

 1. Curvature versterkt Europese positie met nieuw operations center

Curvature, de innovatieve leverancier van IT-infrastructuur en –diensten, heeft een nieuw operations center in Nederland geopend. Reden hiervoor is de aanhoudende groei in business in ons land. Het nieuwe centrum betekent de tweede locatie voor Curvature in Nederland, naast het al bestaande Curvature-hoofdkantoor voor de EMEA-regio.
Lees het volledige bericht

 2. Previder vernieuwt partnerprogramma voor IT-dienstverleners

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, heeft zijn partnerprogramma voor IT-dienstverleners vernieuwd. Om deze klantengroep beter te ondersteunen bij het ontwikkelen van schaalbare cloud-services levert Previder een unieke set aan bouwstenen. Naast technische dienstverlening, worden nu ook diverse diensten aangeboden op het gebied van security, juridische zaken en business development, onderbouwd met SLA’s.
Lees het volledige bericht

 3. Dutch Data Center Report 2016: datacenters nieuwe motor Nederlandse economie

Datacenters zijn het nieuwe fundament van de Nederlandse economie en zijn cruciaal voor de Nederlandse internationale concurrentiepositie. Met een gemiddelde groei van 15% de laatste vijf jaar is de sector in korte tijd in omvang verdubbeld. Alle trends wijzen er op dat deze groei de komende jaren doorzet. Dat komt voor een belangrijk deel doordat de Nederlandse datacentersector onderdeel van de Digital Gateway to Europe is, de derde mainport. Dit en meer blijkt uit het Dutch Data Center Report 2016 dat de Dutch Datacenter Association (DDA) vandaag bij The Datacenter Group in Delft heeft gepresenteerd. Het rapport werd door DDA-directeur Stijn Grove aangeboden aan Remco Bosma, Tweede Kamerlid voor de VVD.
Lees het volledige bericht

Deze 2 berichten mag je ook niet missen

Load balancing dienst van BIT uitgebreid

Als uw applicatie de hoogst mogelijke beschikbaarheid en snelheid vereist, of als uw applicatie grote hoeveelheden verkeer moet verwerken, stelt BIT zijn F5 Big-IP load balancers beschikbaar. BIT komt nu met een uitbreiding op deze dienst en differentiatie van de prijsmodellen.
Lees het volledige bericht

OVH introduceert on-demand Software Defined Datacenters in samenwerking met VMware

OVH, specialist op het gebied van cloud- en internetinfrastructuren, presenteert intelligente virtuele datacenters die zijn voorzien van volledig geautomatiseerde dedicated resources. Met deze eerste stap naar ‘on-demand Software Defined Datacenters’ zijn organisaties van alle groottes in staat IT-kosten te reduceren en flexibiliteit en performance te verbeteren.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.