Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

ADV: Zomeraanbieding: Vind kandidaten voor uw vacatures zonder dat u er iets voor hoeft te doen!

  • Door
  • Arnout Veenman
  • geplaatst op
  • 11 juli 2016 13:46 uur

Na de zomervakantie is het tijd om de eindejaarsrally in te zetten om de groei en omzet in 2016 veilig te stellen en nog maximaal te verhogen! Om te kunnen groeien heeft u de juiste mensen nodig, systeembeheerders, devops, netwerk engineers, sales managers, etc. De professionals die u daar voor nodig heeft, lezen ISPam.nl. Daarom hebben we een speciale ISPam.nl zomeractie zodat uw vacatures vervuld worden en u uw groeiambities voor 2016 waar gaat maken!

Interview over uw bedrijf op de ISPam.nl homepage

Kandidaten willen niet alleen weten wat voor werk ze gaan doen maar vooral ook bij wat voor een bedrijf ze gaan werken. Daarnaast wilt u natuurlijk ook maximaal aandacht voor uw vacatures die op het ISPam.nl Job board zijn geplaatst hebben.

Daarom doet ons zusterbedrijf HYPR een interview met u hoe het is om te werken voor uw bedrijf. Daarin kunt u precies uitleggen wat voor de voordelen zijn om voor uw bedrijf te werken, hoe het is om voor uw bedrijf te werken en wat voor mensen u zoekt. Om een goed beeld te krijgen kunt u dit interview lezen over hoe het is om te werken bij Fundaments. Kandidaten worden op die manier enthousiast om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. Het interview wordt op de homepage, op twitter, in de nieuwsbrief en de RSS-feed van ISPam.nl geplaatst.

Onder uw interview plaatsen we het overzicht van uw actuele vacatures. De vacatures worden automatisch bijgewerkt wanneer er een nieuw vacature op het ISPam.nl Job board wordt geplaatst (en zodra u een uitstekende kandidaat heeft ingehuurd en de vacature vervuld is er weer afgehaald).

Uw vacatures op het ISPam.nl Job board,
zonder dat u er iets voor hoeft te doen!

Als werkgever bent u bezig met het succes en de groei van uw bedrijf. U wilt simpelweg dat goede kandidaten bij u solliciteren zodat u uw targets kunt halen. De vacatures plaatsen wij daarom voor u op het ISPam.nl Job board. Zodra u een nieuwe vacature op uw eigen website plaatst, dan plaatsen wij die ook op het ISPam.nl Job board en halen hem eraf zodra u hem van uw eigen website haalt. Op die manier hoeft u alleen nog maar te zorgen dat u een keuze maakt uit de kandidaten bij u solliciteren op uw vacature.

Speciale zomeraanbieding (minimaal 50% korting!)

Uw investering in het interview is normaal 250 euro. Daarnaast betaalt u 100 euro (<25 medewerkers) of 150 euro (>25 medewerkers) per maand voor het ISPam.nl Managed Job board. Totaal is uw investering afhankelijk van uw bedrijfsomvang normaal 750 euro of 900 euro.

Indien u gebruik maakt van de speciale zomeraanbieding krijgt u het interview van ons cadeau én brengen wij u tot het einde van het jaar maar drie maanden het abonnement in rekening. Uw investering bedraagt daarom maar 300 euro (<25 medewerkers) of 450 euro (>25 medewerkers) indien u nu gebruik maakt van onze speciale zomeraanbieding. Daarmee krijgt het interview over uw bedrijf als werkgever op ISPam.nl én al uw vacatures zonder dat u er omkijken naar heeft tot het einde van 2016 op het ISPam.nl Job board met minimaal 50% korting!

Neem contact op met Arnout Veenman via [email protected] of 072 7111 250 om gebruik te maken van deze speciale zomeraanbieding. En zodra er voor het eerst een vacature die op het ISPam.nl Job board was geplaatst, vervuld is, trakteren wij op de dag dat de nieuwe collega begint op taart! Deze zomeraanbieding is geldig tot en met 31 juli 2016.

taart

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.