Journalistiek

Onpartijdig, onafhankelijk nieuws, uitsluitend in dienst van het branchebelang.

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Combell, Byte en Rackspace

  • Door
  • Redactie
  • geplaatst op
  • 22 augustus 2016 10:00 uur

De afgelopen week zijn er meerdere interessante persberichten binnengekomen. Bekijk hier onze top 3 met berichten: Combell neemt sectorgenoot Openminds over, Byte eerste hoster met Magento Technology Partner status in Benelux en Rackspace bereikt OpenStack-mijlpaal: zes jaar leiderschap en één miljard serveruren.

 1. Combell neemt sectorgenoot Openminds over

Combell, Belgisch marktleider in hosting, neemt het Gentse Openminds over. Openminds is vooral bekend voor server management op maat. Samen zullen ze de DevOps-aanpak van Combell verder uitbouwen. Met een sterke focus op server management, vaak volledig op maat van de klant, heeft Openminds zichzelf op de kaart gezet. Het team van 21 medewerkers werkt voornamelijk voor web agencies en grotere bedrijven met hoge eisen rond maatwerk, flexibiliteit en beschikbaarheid. Combell, Belgisch marktleider in hosting, neemt Openminds nu over.
Lees het volledige bericht

 2. Byte eerste hoster met Magento Technology Partner status in Benelux

Het Amerikaanse Magento Inc. heeft hostingprovider Byte benoemd tot Magento Technology Partner. Byte is hiermee de enige hostingprovider in de Benelux met een officieel Magento partnerschap. Byte vergaarde het partnercertificaat mede dankzij de intensieve bijdrage aan het verbeteren van de veiligheid van Magento shops wereldwijd met de publieke tool MageReport.com. Via deze door Byte ontwikkelde website kan iedere developer of webwinkeleigenaar controleren of de Magento shop voldoende beveiligd is tegen bekende en onbekende risico’s.
Lees het volledige bericht

 3. Rackspace bereikt OpenStack-mijlpaal: zes jaar leiderschap en één miljard serveruren

Rackspace, de managed cloud-specialist, heeft één miljard serveruren gedraaid met het beheren van kant-en-klare OpenStack-clouds voor veel van ‘s werelds grootste ondernemingen. Deze mijlpaal kondigt het bedrijf aan vanaf het Rackspace::Solve-congres in San Fransisco. Sinds de ontwikkeling van OpenStack in 2010, samen met NASA, is Rackspace uitgegroeid tot OpenStack-marktleider en helpt het bedrijf klanten bij belangrijke businessuitdagingen.
Lees het volledige bericht

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.