2source4 benoemd tot HP Gold Partner en ServiceOne Enterprise Specialist

  • Bedrijfsnieuws van
  • 2source4
  • geplaatst op
  • 28 juli 2014 11:32 uur

Al sinds de start van de onderneming 14 jaar geleden, is 2source4 een belangrijke partner van HP. Na het behalen van de ServiceOne Enterprise Specialist status eerder dit jaar, is vandaag bekend geworden dat de inspanningen van de afgelopen tijd, door HP beloond zijn met een Gold Partnership binnen het PartnerOne programma.

Het uitgebreide productportfolio van HP maakt het voor 2source4 mogelijk oplossingen te bouwen op maat en naar de behoefte van haar klanten. Erkenning als HP Gold Partner betekent een bewijs van kwaliteit, kennis en ervaring. 2source4 kan hoogwaardige expertise leveren als het gaat om advies, implementatie en service met betrekking tot producten en oplossingen van HP

Binnen het PartnerOne programma van HP heeft 2source4 specialisaties behaald op Server, Storage, Client Virtualization, Printing en Personal Systems. Daarnaast is zij ServiceOne Enterprise Specialist. HP ServiceOne is de specialisatie op het gebied van services binnen het PartnerOne programma van HP. Het is een exclusief programma waarin 2source4 op basis van certificeringen, diensten van HP kunnen verkopen en uitvoeren.

“2source4 blijft doorgroeien in de samenwerking met onze partners en in de dienstverlening naar onze klanten. Wij zijn al vanaf de start in 2000 een gewaardeerde partner van HP en vice versa” aldus Jurgen Bossenbroek, CEO van 2source4. “Het continue verbeteren van onze bedrijfsprocessen, de resultaten van het afgelopen jaar en de hoge mate van kennis en expertise van het HP portfolio, heeft ons tot dit niveau gebracht, waar wij allemaal uitermate trots op zijn”.

“HP, de marktleider op gebied van Thin Clients en Virtualisatie, is altijd bereid om partners op te leiden tot “Client Virtualization Specialist” dat onderdeel uitmaakt van het PartnerOne Programma. 2source4 is nu aan het rijtje Specialisten toegevoegd en een waardige ambassadeur voor de HP Solutions omtrent Client Virtualization” aldus Nico J. de Goede, Partner Business Manager PPS HP Nederland BV.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 5 oktober 2016
http://www./: Nicht meine PreisklasseEs gibt so viele tolle Weine im zweistelligen bereich das ich auf alles darÃ...

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...