2source4 benoemd tot HP Gold Partner en ServiceOne Enterprise Specialist

  • Bedrijfsnieuws van
  • 2source4
  • geplaatst op
  • 28 juli 2014 11:32 uur

Al sinds de start van de onderneming 14 jaar geleden, is 2source4 een belangrijke partner van HP. Na het behalen van de ServiceOne Enterprise Specialist status eerder dit jaar, is vandaag bekend geworden dat de inspanningen van de afgelopen tijd, door HP beloond zijn met een Gold Partnership binnen het PartnerOne programma.

Het uitgebreide productportfolio van HP maakt het voor 2source4 mogelijk oplossingen te bouwen op maat en naar de behoefte van haar klanten. Erkenning als HP Gold Partner betekent een bewijs van kwaliteit, kennis en ervaring. 2source4 kan hoogwaardige expertise leveren als het gaat om advies, implementatie en service met betrekking tot producten en oplossingen van HP

Binnen het PartnerOne programma van HP heeft 2source4 specialisaties behaald op Server, Storage, Client Virtualization, Printing en Personal Systems. Daarnaast is zij ServiceOne Enterprise Specialist. HP ServiceOne is de specialisatie op het gebied van services binnen het PartnerOne programma van HP. Het is een exclusief programma waarin 2source4 op basis van certificeringen, diensten van HP kunnen verkopen en uitvoeren.

“2source4 blijft doorgroeien in de samenwerking met onze partners en in de dienstverlening naar onze klanten. Wij zijn al vanaf de start in 2000 een gewaardeerde partner van HP en vice versa” aldus Jurgen Bossenbroek, CEO van 2source4. “Het continue verbeteren van onze bedrijfsprocessen, de resultaten van het afgelopen jaar en de hoge mate van kennis en expertise van het HP portfolio, heeft ons tot dit niveau gebracht, waar wij allemaal uitermate trots op zijn”.

“HP, de marktleider op gebied van Thin Clients en Virtualisatie, is altijd bereid om partners op te leiden tot “Client Virtualization Specialist” dat onderdeel uitmaakt van het PartnerOne Programma. 2source4 is nu aan het rijtje Specialisten toegevoegd en een waardige ambassadeur voor de HP Solutions omtrent Client Virtualization” aldus Nico J. de Goede, Partner Business Manager PPS HP Nederland BV.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.