Managed hoster Shock Media ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

  • Bedrijfsnieuws van
  • Shock Media
  • geplaatst op
  • 9 juni 2015 09:56 uur

Shock Media heeft als Managed Hoster de ISO27001 en de NEN7510 certificering behaald. De toekenning van deze certificeringen onderstreept dat Shock Media voldoet aan de strengste eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Tevens is Shock Media hiermee één van de weinige Managed Hosters waarbij de volledige organisatie op alle bedrijfsonderdelen is gecertificeerd.

De certificeringen zijn uitgevoerd door Dekra Netherlands en omvat een zeer uitgebreide audit van de gehele organisatie. Over een periode van meerdere weken hebben zij controle gedaan van de documentatie, processen en het managementsysteem. Daarnaast zijn er interviews gehouden met medewerkers en het management om te toetsen of het informatiebeveiligingsbeleid ook in de praktijk wordt toegepast. Met de behaalde certificeringen voldoen alle diensten, systemen en ondersteunende processen aan de eisen van deze normen.

Alain Götz, directeur bij Shock Media: “Shock Media hanteert al jaren zeer strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Het behalen van deze certificeringen is de officiële erkenning dat Shock Media de informatiebeveiliging beheerst, optimaal heeft toegepast in haar beleid en processen en dat de informatiebeveiliging continu wordt verbeterd. Ik ben zeer trots op het behalen van deze certificeringen en ons gehele team welke dit heeft mogelijk gemaakt!”

Opdrachtgevers en partners van Shock Media ondervinden vanzelfsprekend ook grote voordelen van deze certificeringen. Alain Götz: “De afgelopen jaren zien wij bij onze opdrachtgevers en partners een toenemend besef van het belang van informatiebeveiliging. Met deze certificeringen is het voor hen gewaarborgd dat ze samenwerken met een leverancier die de informatiebeveiliging aantoonbaar op orde heeft.”

De ISO27001 norm is de internationale norm voor informatiebeveiliging en draagt zorg voor een beleid waarin betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie centraal staat. De NEN7510 norm is de nationale norm voor informatiebeveiliging en specifiek gericht op de zorg.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.