Insight en Communicativ onthullen voordelen Office 365 E5

Strategische samenwerking om Microsoft-pakket bekend te maken

  • Bedrijfsnieuws van
  • Insight
  • geplaatst op
  • 23 december 2015 12:20 uur

Sinds begin december is het communicatiepakket Office365 E5 van Microsoft op de markt. Wie bijvoorbeeld een telefooncentrale in de cloud wil hebben, kan hiermee aan de slag. Maar Office365 E5 biedt nog veel meer. IT-dienstverlener Communicativ en Insight zijn een strategische samenwerking aangegaan om duidelijk te maken welke voordelen Office365 E5 kan hebben voor organisaties.

De medewerkers vormen de spil van elke organisatie. En de onderlinge samenwerking de smeerolie. Waarbij meer en meer de communicatie met partners en klanten evenzeer soepel moet verlopen. Een integratie tussen communicatie en digitale bedrijfsvoering is tegenwoordig een must. Microsoft had hier al op ingespeeld met de combinatie van Office365 en Skype for Business. Ook bekend als E3 en E4. Inmiddels is de software vernieuwd en biedt E5 nog meer mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de functionaliteit van een bedrijfstelefooncentrale als clouddienst af te nemen. Of om vanuit Office 365 direct een ‘nummer’ te kiezen en een verbinding te realiseren.

“E5 is erop gericht om iedereen efficiënter met elkaar te laten samenwerken tegen een aanvaardbaar kostenniveau. Je kunt een virtuele bijeenkomst beleggen waarbij iedereen elkaar kan zien en ook met elkaar aan documenten kan werken zonder aanvullende kosten”, legt Eric Hartsink uit. Hij is algemeen directeur van Communicativ, gespecialiseerd in de implementatie van Microsoft communicatieoplossingen bij organisaties.

Communicativ is één van de vijf partijen in Nederland die door Microsoft ingewijd zijn in de werking van E5. Een aanvullend product op E5 is de Surface Hub, een intelligent whiteboard dat virtuele vergaderingen via dit scherm mogelijk maakt. Voor de verkoop van de Surface Hub is Microsoft een Global Elite partnerschap aangegaan met Insight.

“Logisch dat wij met Communicativ in zee zijn gegaan om E5 te verspreiden”, zegt Edwin Tukker, Executive PTS Manager bij Insight. “Insight kan zijn eindgebruikers een totaaloplossing bieden die past bij het moderne werken. Om de oplossing te verbeteren ondersteunt Communicativ de dienst met zijn kennis over het platform. Dankzij de kennis en kunde van Communicativ kunnen wij die met E5 invullen en daarna ontsluiten met devices als de Surface Pro4 en de Surface Hub. Insight adviseert klanten met betrekking tot de juiste benodigde licenties en devices op basis van de functieprofielen van de medewerkers.”

De twee organisaties zijn begonnen met ‘De stap naar E5’-sessies waarbij organisaties beknopt de mogelijkheden van E5 krijgen voorgeschoteld. Deze sessies vinden plaats op een van de kantoren van Insight of bij Microsoft. Houd de website van beide bedrijven in de gaten voor de juiste datums.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.