HPE breidt portfolio voor MKB uit met multidimensionale schaalbare storageopties

Nieuwe ontwikkelingen maken next-gen HPE StoreVirtual betaalbaar voor MKB


Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt vandaag verbeteringen voor flash-ready HPE StoreVirtual 3200 Storage aan, waardoor ook bedrijven met beperkt IT-budget opslag kunnen op- en afschalen naar eigen behoeften. Tegelijkertijd blijft de ondersteuning van een gevarieerde set van unified file en block workloads gewaarborgd – een primeur binnen de markt voor entry storage.

Agility en resiliency met multidimensionele schaalopties tegen een laag instaptarief
De HPE StoreVirtual 3200, voor het eerst geïntroduceerd in augustus 2016, is een next-gen alternatief voor traditionele entry-storagesystemen. Bij deze traditionele systemen ontbreekt de architectonische flexibiliteit om snel tegemoet te komen aan veranderende behoeften. De flash-ready HPE StoreVirtual 3200 is de eerste storage array op de markt die 64-bit ARM-processors gebruikt. Het is gebaseerd op hetzelfde software-defined storage (SDS) besturingssysteem dat meer dan 200.000 keer in gebruik is in HPE’s StoreVirtual VSA en Hyper Converged systemen. Het portfolio van StoreVirtual-gebaseerde SDS-oplossingen zorgt voor een toekomstbestendig en risicoloos pad van entry storage naar private cloud.

De verbeteringen die vandaag zijn aangekondigd waren eerder alleen voor enterprise storage-oplossingen mogelijk. Hierdoor kunnen bedrijven nu sneller uitbreiden en sneller reageren op nieuwe eisen zonder grote investeringen. De verbeteringen bieden de volgende uitbreidingsopties:
• Scale ‘up’, meer opslagcapaciteit en betere prestaties door toevoegen van extra schijven of extra schijfbehuizingen aan een paar opslagcontrollers.
• Scale ‘out’, het eenvoudig verdubbelen van de prestaties om de maximale capaciteit te halen met nieuwe resiliency opties door het groeperen van meerdere controller pairs in een enkel storage cluster.
• Scale ‘across’, door meerdere clusters te bundelen en gebruik te maken van HPE Peer Motion om zo gemakkelijk workloads tussen StoreVirtual arrays te verplaatsen.

Prijs en beschikbaarheid
HPE StoreVirtual 3200 storage-systemen zijn beschikbaar vanaf $6055,- voor de 1GbE iSCSI-configuratie en vanaf $6475,- voor de 10G Base-T-configuratie.
HPE StoreVirtual 3000 File Controllers zijn momenteel beschikbaar vanaf $2975,-
De nieuwste software-update voor de StoreVirtual 3200 is kosteloos beschikbaar voor bestaande klanten en zal in het eerste kwartaal van 2017 beschikbaar zijn.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...