NewComm IT business partner van Datacenter Groningen


Datacenter Groningen te Zuidbroek maakt vandaag bekend dat NewComm IT Business Partner is geworden. NewComm IT is een toonaangevend bedrijf met een volledig portfolio op het gebied van IT-dienstverlening in de Cloud. De beide bedrijven zien in de samenwerking een groot voordeel voor hun klanten.

De samenwerking tussen Datacenter Groningen en NewComm IT uit Assen is een belangrijke samenwerking voor zowel de regio Noord, als daarbuiten. Ook in de regio raken bedrijven er steeds meer van overtuigd dat hun gegevens continu beschikbaar moeten zijn, los van plaats en tijd. Daarvoor levert NewComm IT maatwerkoplossingen via de Cloud. In de mix van het bedrijf zitten bijvoorbeeld Private Cloud en Private Server oplossingen. Deze kunnen op allerlei manieren gecombineerd worden. NewComm IT maakt gebruik van twee datacenters. Gegevens worden ook in de regio opgeslagen en zijn continu beschikbaar voor hun klanten.

Zowel Datacenter Groningen als NewComm IT beschikken over alle benodigde certificeringen. Er is zelfs sprake van overlap. Dit is in dit geval zeker geen probleem, omdat beide bedrijven daardoor dezelfde taal spreken en elkaar blindelings begrijpen. Beide bedrijven beschikken over ISO 9001 / 27001 en Datacenter Groningen ook nog over Nen 7510 certificeringen. Daardoor zijn de klanten van beide bedrijven verzekerd van de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid.

Stefan Zevenberg, Directeur van NewComm IT en Andrew van der Haar, directeur van Datacenter Groningen zien veel kansen in de samenwerking.

Stefan Zevenberg vertelt dat hij graag samenwerkt met Datacenter Groningen. De kennis, het mee denken en zoeken naar mogelijkheden spreken hem erg aan. Dit zorgt voor de ideale dienstverlening. “We hebben veel energie gestoken in het ISO certificering traject. We merken dat onze klanten het erg belangrijk vinden dat we het kunnen borgen. Nu is dus de hele keten geborgd, doordat beide datacenters waar we actief in zijn, ook gecertificeerd zijn.”.

Andrew van der Haar vertelt dat het een grote meerwaarde voor Datacenter Groningen is om een kennisclub als NewComm IT erbij te hebben. Zeker ook omdat zij als ISO gecertificeerd bedrijf actief zijn in Datacenter Groningen. “Je merkt dat dit ten goede komt aan de uptime van ICT en daar doen we het allemaal voor. Zorgen dat alle gebruikers zonder problemen gebruik kunnen maken van de diensten die in Datacenter Groningen actief zijn.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.