A10 Networks introduceert snellere ADC’s met betere DDoS-bescherming

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 16 juni 2015 16:08 uur

Application networking specialist A10 Networks introduceert tien Thunder Application Delivery Controllers, met 300% hogere SSL-performance en 200% snellere DDoS-bescherming. Vier daarvan zijn high-end Thunder SPE types en de andere zes een nieuwe serie middelgrote appliances. Die middelgrote modellen bieden bedrijven een aanzienlijke verbeterde performance-/prijsverhouding voor DDoS-bescherming en SSL-verwerking. De high-end modellen bevatten tevens een hardware Security & Policy Engine (SPE) voor grote online actieve organisaties en providers van webservices.

Vraag naar meer datacenterperformance

Het digitaliseren van bedrijfsprocessen, cloud computing, big data en mobility, zijn trends die de vraag naar datacenterperformance continu verhogen.  Om alle gebruikersinformatie goed te beschermen groeit ook de behoefte aan snellere encryptie en decryptie van SSL-verkeer. Met de nieuwe A10 Thunder ADC-modellen kunnen organisaties op aanzienlijk hogere snelheid alle SSL-offload en SSL-inspection acties verwerken.

Modulair schaalbaar

De nieuwe modellen zijn speciaal modulair ontworpen om investeringen van klanten langer te beschermen. Verder zijn ze eenvoudig te upgraden naar snellere SSL-processoren of –technologie van A10 Networks, als die beschikbaar komt. Net als andere ADC’s draaien ze op het innovatieve Advanced Core Operating System (ACOS), gebruiken ze weinig ruimte in datacenters en minder stroom en koeling dan de huidige modellen.

Thunder Series Application Service Gateways

Thunder Series appliances bieden de hoogste performance voor application networking van A10 Networks, tot zo’n 155 Gbps. Ze zijn per direct leverbaar in zowel verschillende fysieke uitvoeringen, als voor virtuele of hybride configuraties. Te gebruiken als Application Delivery Controllers (ADC’s), maar ook voor Carrier Grade Networking (CGN) en DDoS-beschermingsoplossingen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.