A10 Networks levert virtuele ADC’s via Microsoft Azure

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 12 mei 2015 15:10 uur

Application networking specialist A10 Networks maakt bekend dat de virtuele application delivery controller vThunder ADC, leverbaar is als virtuele machine (VM) via Microsoft Azure. Deze vThunder VM biedt flexibel schaalbare applicatieservices, waaronder laag 4-7 load balancing, applicatieversnelling en uitgebreide beveiligingsfuncties.

Door vThunder toe te voegen aan Azure, kunnen klanten consistente policies gebruiken in de totale fysieke en virtuele cloud computing omgeving. Om gebruikers sneller toegang te geven tot alle beschikbare resources, op basis van een ‘Pay-as-You-Go’, of ‘Bring Your Own License’ (BYOL) licentiemodel.

A10 vThunder ADC voor Azure
De A10 vThunder ADC voor Azure is te gebruiken om applicaties tegen lage kosten te testen in Azure’s publieke ‘Infrastructure-as-a-Service’ (IaaS) omgeving, voor snellere innovatie. Het is ook een aanvullende oplossing om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, of reservecapaciteit voor piekbelastingen, zonder te hoeven investeren in extra fysieke infrastructuur. Tenslotte biedt het MKB-ondernemingen de kans om datacenterservices te outsourcen met dezelfde functies en schaalbaarheid als grote ondernemingen ter beschikking hebben. vThunder VM voor Azure is gebaseerd op het Advanced Core Operating System.

Voordelen vThunder via Azure
Het gebruik van A10’s vThunder VM ADC via Azure levert organisaties de volgende voordelen op:
· Snelle implementatie: vThunder VM images zijn binnen enkele minuten via de Azure IaaS beschikbaar te stellen en eenvoudig te beheren.
· Consistente policies: vThunder VM gebruikers profiteren van dezelfde ADC- en beveiligingsfunctionaliteit als de Thunder ADC appliances bieden. Daardoor kunnen zij eenvoudig services en configuraties migreren van hun publieke infrastructuur naar private datacenters en vice versa.
· Lagere TCO: het gebruik van kosteneffectieve IaaS netwerkresources, in combinatie met on-demand ADC-services, verlaagt de totale operationele kosten.

Capaciteitsvergroting
“Veel klanten vergroten de capaciteit van hun private infrastructuur met publieke cloudservices”, zegt Paul Nicholson, directeur productmarketing bij A10 Networks. “vThunder biedt Azure-gebruikers voor het eerst de kans om private en publieke cloudservices te integreren, ondersteund en beveiligd met de functionaliteit van een geavanceerde ADC. De uitbreidbaarheid van onze A10 Harmony Architecture garandeert daarbij een consistent gebruik van alle policies en maximale flexibiliteit.

Sneller services implementeren
“De integratie van laag 4-7 services via virtuele appliances in cloudomgevingen, is een prioriteit van Azure klanten”, zegt Venkat Gattamneni, group productmarketing manager bij Microsoft Azure. “Met de vThunder van A10 Networks hebben zij de kans om services sneller te implementeren en gebruikte policies consistent op te leggen, tegen lagere totale kosten”.

“Naarmate organisaties meer applicaties van lokale datacenters naar publieke en hybride cloudomgevingen verplaatsen, krijgen zij behoefte aan geavanceerdere IaaS-functionaliteit”, zegt Dr. Jim Metzler, oprichter en vice president van Ashton, Metzler & Associates. “A10 Networks’ Thunder ADC levert geavanceerde laag 4-7 functionaliteit die de prestaties en beveiliging verhogen, wat essentieel is voor cloudgebaseerde services via Microsoft Azure. De beschikbaarheid ervan biedt klanten meer keuze- en flexibiliteitvrijheid voor ADC’s.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...