A10 Networks levert virtuele ADC’s via Microsoft Azure

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 12 mei 2015 15:10 uur

Application networking specialist A10 Networks maakt bekend dat de virtuele application delivery controller vThunder ADC, leverbaar is als virtuele machine (VM) via Microsoft Azure. Deze vThunder VM biedt flexibel schaalbare applicatieservices, waaronder laag 4-7 load balancing, applicatieversnelling en uitgebreide beveiligingsfuncties.

Door vThunder toe te voegen aan Azure, kunnen klanten consistente policies gebruiken in de totale fysieke en virtuele cloud computing omgeving. Om gebruikers sneller toegang te geven tot alle beschikbare resources, op basis van een ‘Pay-as-You-Go’, of ‘Bring Your Own License’ (BYOL) licentiemodel.

A10 vThunder ADC voor Azure
De A10 vThunder ADC voor Azure is te gebruiken om applicaties tegen lage kosten te testen in Azure’s publieke ‘Infrastructure-as-a-Service’ (IaaS) omgeving, voor snellere innovatie. Het is ook een aanvullende oplossing om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen, of reservecapaciteit voor piekbelastingen, zonder te hoeven investeren in extra fysieke infrastructuur. Tenslotte biedt het MKB-ondernemingen de kans om datacenterservices te outsourcen met dezelfde functies en schaalbaarheid als grote ondernemingen ter beschikking hebben. vThunder VM voor Azure is gebaseerd op het Advanced Core Operating System.

Voordelen vThunder via Azure
Het gebruik van A10’s vThunder VM ADC via Azure levert organisaties de volgende voordelen op:
· Snelle implementatie: vThunder VM images zijn binnen enkele minuten via de Azure IaaS beschikbaar te stellen en eenvoudig te beheren.
· Consistente policies: vThunder VM gebruikers profiteren van dezelfde ADC- en beveiligingsfunctionaliteit als de Thunder ADC appliances bieden. Daardoor kunnen zij eenvoudig services en configuraties migreren van hun publieke infrastructuur naar private datacenters en vice versa.
· Lagere TCO: het gebruik van kosteneffectieve IaaS netwerkresources, in combinatie met on-demand ADC-services, verlaagt de totale operationele kosten.

Capaciteitsvergroting
“Veel klanten vergroten de capaciteit van hun private infrastructuur met publieke cloudservices”, zegt Paul Nicholson, directeur productmarketing bij A10 Networks. “vThunder biedt Azure-gebruikers voor het eerst de kans om private en publieke cloudservices te integreren, ondersteund en beveiligd met de functionaliteit van een geavanceerde ADC. De uitbreidbaarheid van onze A10 Harmony Architecture garandeert daarbij een consistent gebruik van alle policies en maximale flexibiliteit.

Sneller services implementeren
“De integratie van laag 4-7 services via virtuele appliances in cloudomgevingen, is een prioriteit van Azure klanten”, zegt Venkat Gattamneni, group productmarketing manager bij Microsoft Azure. “Met de vThunder van A10 Networks hebben zij de kans om services sneller te implementeren en gebruikte policies consistent op te leggen, tegen lagere totale kosten”.

“Naarmate organisaties meer applicaties van lokale datacenters naar publieke en hybride cloudomgevingen verplaatsen, krijgen zij behoefte aan geavanceerdere IaaS-functionaliteit”, zegt Dr. Jim Metzler, oprichter en vice president van Ashton, Metzler & Associates. “A10 Networks’ Thunder ADC levert geavanceerde laag 4-7 functionaliteit die de prestaties en beveiliging verhogen, wat essentieel is voor cloudgebaseerde services via Microsoft Azure. De beschikbaarheid ervan biedt klanten meer keuze- en flexibiliteitvrijheid voor ADC’s.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.