A10 Networks verhoogt DDoS-bescherming en applicatieperformance met aGalaxy 3.0

  • Bedrijfsnieuws van
  • A10 Networks
  • geplaatst op
  • 18 augustus 2015 10:45 uur

A10 Networks introduceert aGalaxy 3.0, een centraal managementsysteem voor het configureren en monitoren van netwerkapparatuur gebaseerd op ACOS (Advanced Core Operating System). aGalaxy 3.0 bevat uitgebreide functionaliteit die de DDoS-bescherming en applicatieperformance verhogen van zowel A10 Thunder ADC (Application Delivery Controller) als Thunder TPS (Threat Protection System) oplossingen. Zoals een centrale managementconsole om cyberaanvallen tegen te houden en een interactieve servicekaart om de netwerkbeschikbaarheid en -beveiliging efficiënter te optimaliseren.

Besparen op operationele kosten
Bij investeringen in netwerkinfrastructuur is het belangrijk om kritisch naar de operationele kosten te kijken. Vaak zijn deze namelijk groter dan de aanschafprijs, tijdens de totale levensduur van een product. Om te besparen op operationele kosten moeten IT-teams de benodigde hoeveelheid stroom, koeling, ruimte en administratie zien te verminderen. De centrale managementomgeving aGalaxy helpt daarbij door zowel IT-processen als het beheer ervan te automatiseren. aGalaxy helpt ook security policies consistent te gebruiken en netwerkissues inzichtelijk te maken. Verder kunnen netwerkbeheerders met aGalaxy eenvoudig DevOps-principes implementeren, zoals continue deployment en het automatiseren van IT-taken.

Applicatieservices optimaliseren
aGalaxy biedt organisaties functionaliteit voor het managen van alle applicatieservices en security policies in hun totale netwerk, zelfs als die over meerdere landen en continenten is uitgerold. Deze centrale omgeving kan namelijk honderden Thunder ADC of Thunder TPS appliances managen. Netwerkbeheerders kunnen met aGalaxy eenvoudig alle implementaties realtime analyseren en monitoren, maar ook DDoS-aanvallen om deze effectiever tegen te houden.

Samenvatting functionaliteit:

  • Managementtaken consolideren om de operationele kosten te verlagen. aGalaxy vereenvoudigt het consistente gebruik van policies en maakt het voor beheerders mogelijk om vanuit een centraal punt software te upgraden, SSL-certificaten te managen en backups en restores te organiseren.
  • De aGalaxy TPS Mitigation Console biedt beheerders de mogelijkheid om DDoS-aanvallen realtime te ontdekken en effectiever tegen te houden. Door netwerkverkeer binnen seconden met policies anders te reguleren en verdachte activiteiten te blokkeren.
  • DDoS-aanvallen inzichtelijker maken. aGalaxy aggregeert data uit meerdere bronnen om aanvallen inzichtelijker te maken. Daardoor zijn deze sneller te traceren en tegen te houden.
  • Applicatieperformance verhogen. aGalaxy helpt performanceproblemen te identificeren, analyseren en op te lossen, voordat gebruikers er hinder van ondervinden. Op basis van gedetailleerde logs en een interactieve servicekaart die de relatie tussen alle ADC’s in het netwerk visualiseert.
Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.