A2B Internet nu ook beschikbaar op Dataplace Alblasserdam

  • Bedrijfsnieuws van
  • A2B Internet
  • geplaatst op
  • 26 januari 2017 14:13 uur

A2B Internet breidt haar core netwerk uit naar Dataplace in Alblasserdam. Hiermee is A2B Internet hard op weg naar nummer 16 van haar PoP locaties in Nederland. Met deze uitbreiding naar Dataplace zullen bestaande maar ook toekomstige klanten alle beschikbare diensten op het gebied van connectiviteit en datacenterdiensten kunnen gebruiken. Naast de standaard Internetdiensten kunnen vanaf 1 februari ook connecties naar Microsoft Azure ExpressRoute en Amazon Direct Cloud worden geleverd.

Dankzij een redundant en volledig eigen netwerk is A2B Internet in staat veilig en flexibel, interne- en externe IT te ontsluiten van- en naar het datacenter. Als organisatie geniet A2B Internet internationale bekendheid vanwege haar betrokkenheid bij de ontwikkeling van nieuwe RIPE policies en innovatieve anti-DDOS oplossingen als Naughty Port™.

Erik Bais – Algemeen Directeur A2B Internet: “vanwege de overduidelijke groei van het datacenter en de mogelijkheid om iets unieks toe te kunnen voegen aan het bestaande carrier portfolio, is dit voor beide partijen een wenselijke uitbreiding. Wij geloven sterk dat dit een door ondernemers gedreven datacenter is en wij voelen ons daar uitermate comfortabel bij.”

Gerben van der Veen – Algemeen Directeur Dataplace: “Met de groei van Dataplace als succesvol carrier neutraal datacenter neemt ook het aantal connectiviteit vraagstukken toe. Dankzij de opkomst van Hybride en Cloud oplossingen neemt ook de vraag naar Microsoft Express Route en AWS Direct Connect verbindingen toe. Met A2B Internet in ons datacenter kunnen wij nu meer keuzes bieden op cloud-  en internet connectiveit vlak.”

Dataplace bestaat sinds 2010 en is in 2016 onderdeel geworden van de Eurofiber Group. Vanuit twee moderne carrier neutrale Tier III datacenters in de regio Rotterdam en Utrecht worden hoogwaardige (twin) datacenterdiensten geleverd. Dataplace beschikt over de ISO9001:2008, ISO14001:2004, ISO27001:2013 en ISO:50001 certificering en tevens over een NCP BORG4, NEN 7510 en ISAE-3402 certificering. Het onderscheidend vermogen van Dataplace uit zich in kennis en ervaring in datacentermanagement en de persoonlijke aandacht voor klanten. Inmiddels maken vele IT gerelateerde ondernemingen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en beursgenoteerde bedrijven tevreden gebruik van de dienstverlening van Dataplace. Klanten van Dataplace waarderen de dienstverlening met een 8,5 als algemeen rapportcijfer. Voor meer informatie: www.dataplace.eu.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...