Aastra breidt partnernetwerk uit met Koning & Hartman

  • Bedrijfsnieuws van
  • Mitel
  • geplaatst op
  • 20 maart 2014 11:55 uur

Aastra, a Mitel Company, heeft een reseller-overeenkomst gesloten met Koning & Hartman. Met deze nieuwe partner wil Aastra zijn positie in de grootzakelijke markt verder uitbreiden. Koning & Hartman is nu op de Nederlandse markt gecertificeerd om systemen en applicaties te installeren, onderhouden en verkopen.

Partnerstatus

De overeenkomst betreft het grootzakelijke aanbod van Aastra zoals Aastra MX-ONE, maar ook de applicaties die breder inzetbaar zijn, waaronder de contact center-oplossing Solidus eCare en de Unified Communication & Collaboration suite Aastra BluStar Ecosystem.

Martin Roeffen, Managing Director Aastra Telecom Netherlands BV: “We zijn erg blij met de overeenkomst die we hebben gesloten met Koning & Hartman. Ze hebben veel kennis en ervaring op het gebied van bedrijfscommunicatie en leveren diverse aanvullende producten en diensten waardoor ze klanten optimaal kunnen bedienen. Doordat verschillende medewerkers van Koning & Hartman al bekend waren met Aastra MX-ONE-oplossingen, was de vereiste certificering voor het Aastra Partner Programma snel rond.”

Koning & Hartman ontwerpt, bouwt en beheert infrastructuren voor vaste en mobiele telecommunicatie. Ze zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in moderne communicatie-platforms voor bedrijfscommunicatie.

Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman: “Door de samenwerking met Aastra kunnen wij ons specialisme op het gebied van bedrijfscommunicatie verder uitbreiden en een nog completer portfolio van telecomproducten en -diensten aanbieden binnen de grootzakelijke markt.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.