ABAB Accountants en Adviseurs kiest opnieuw voor IT-infrastructuur van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 19 augustus 2014 10:28 uur

ABAB Accountants en Adviseurs, een allround accountancy- en adviesorganisatie met ruim zevenhonderd medewerkers werkzaam vanuit veertien vestigingen, kiest opnieuw voor Proact als leverancier van een nieuwe IT-infrastructuur. Proact levert en implementeert de totaaloplossing bestaande uit storage, back-up en switches inclusief volledig eigen 24×7-support voor de hard- en software. ABAB tekent een vijfjarig contract.

De huidige NetApp-storageomgeving had het einde van de technische levensduur bereikt. Het doel van de vernieuwing was een nieuwe, op NetApp gebaseerde storage-infrastructuur die toekomstvast is, een toenemende beschikbaarheid en schaalbaarheid garandeert, en complexiteit van het beheer wegneemt.

Frans van Loon, manager ICT, en Hans Vingerhoets, teamleider Technisch Beheer ABAB Accountants en Adviseurs, beoordelen Proact als een deskundige partij om mee samen te weken. Van Loon: “Met de korte communicatielijnen en de pragmatische aanpak zorgt Proact altijd voor een accurate oplossing. Bij Proact ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Als het om het hart van de ABAB-infrastructuur gaat, wil je de beste support ervaren.”

De totaaloplossing die Proact levert, bestaat uit NetApp-systemen, back-upgebaseerde software van CommVault en Cisco-switches. ABAB beschikt hiermee over een uiterst schaalbare omgeving die de performance en beschikbaarheid van applicaties en processen voor haar rekening neemt.

Door maximale integratie met NetApp-snapshots vanuit een enkele grafische gebruikersinterface van de CommVault-software voor alle back-up- en restore-taken, is een minimale impact op de performance en het management van de NetApp-storageomgeving gegarandeerd. De nieuwe Cisco-netwerkswitches zullen naast ondersteuning voor 10 Gb ethernet ook zorgen voor meer redundancy van de infrastructuur.

Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands: ”Het partnership van Proact en ABAB is er een van het eerste uur. Met haar keuze voor Proact wordt ABAB weer voor een nieuwe periode ontzorgd en krijgt zij toegang tot best-in-class oplossingen, kennis en ervaring.”

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.