ABAB Accountants en Adviseurs kiest opnieuw voor IT-infrastructuur van Proact

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 19 augustus 2014 10:28 uur

ABAB Accountants en Adviseurs, een allround accountancy- en adviesorganisatie met ruim zevenhonderd medewerkers werkzaam vanuit veertien vestigingen, kiest opnieuw voor Proact als leverancier van een nieuwe IT-infrastructuur. Proact levert en implementeert de totaaloplossing bestaande uit storage, back-up en switches inclusief volledig eigen 24×7-support voor de hard- en software. ABAB tekent een vijfjarig contract.

De huidige NetApp-storageomgeving had het einde van de technische levensduur bereikt. Het doel van de vernieuwing was een nieuwe, op NetApp gebaseerde storage-infrastructuur die toekomstvast is, een toenemende beschikbaarheid en schaalbaarheid garandeert, en complexiteit van het beheer wegneemt.

Frans van Loon, manager ICT, en Hans Vingerhoets, teamleider Technisch Beheer ABAB Accountants en Adviseurs, beoordelen Proact als een deskundige partij om mee samen te weken. Van Loon: “Met de korte communicatielijnen en de pragmatische aanpak zorgt Proact altijd voor een accurate oplossing. Bij Proact ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Als het om het hart van de ABAB-infrastructuur gaat, wil je de beste support ervaren.”

De totaaloplossing die Proact levert, bestaat uit NetApp-systemen, back-upgebaseerde software van CommVault en Cisco-switches. ABAB beschikt hiermee over een uiterst schaalbare omgeving die de performance en beschikbaarheid van applicaties en processen voor haar rekening neemt.

Door maximale integratie met NetApp-snapshots vanuit een enkele grafische gebruikersinterface van de CommVault-software voor alle back-up- en restore-taken, is een minimale impact op de performance en het management van de NetApp-storageomgeving gegarandeerd. De nieuwe Cisco-netwerkswitches zullen naast ondersteuning voor 10 Gb ethernet ook zorgen voor meer redundancy van de infrastructuur.

Lucas den Os, Managing Director van Proact Netherlands: ”Het partnership van Proact en ABAB is er een van het eerste uur. Met haar keuze voor Proact wordt ABAB weer voor een nieuwe periode ontzorgd en krijgt zij toegang tot best-in-class oplossingen, kennis en ervaring.”

 

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...