ABN AMRO neemt meerderheidsbelang in PCI Holding

Participatie realiseert groei voor organisatie

  • Bedrijfsnieuws van
  • (PR-bureau:
  • Mediatic)
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2016 11:42 uur

ABN AMRO Participaties neemt een meerderheidsbelang (53 procent) in PCI Holding. De organisatie is marktleider in Nederland op het gebied van kantoor- en documentoplossingen. De participatie stelt PCI in staat haar activiteiten verder uit te breiden. Eerder nam PCI al office supplier Dantuma en Leferink Document Works over.

De traditionele markt voor kantoor- en documentoplossingen krimpt al enkele jaren. PCI Nederland daarentegen groeit elk jaar door de innovatieve bedrijfsvoering. De organisatie ervaart bij haar klanten toenemende behoefte aan standaardisatie en digitalisering van haar documentprocessen. “Om aan deze klantvraag te kunnen voldoen, zijn verdere investeringen op het gebied van kwaliteit en expertise nodig”, zegt Bas Kamphuis, algemeen directeur van PCI. “De toegenomen slagkracht door de financiering van ABN AMRO Participaties maakt het mogelijk om enerzijds verder te groeien en om anderzijds de innovatieve dienstverlening aan klanten verder uit te breiden.”

Verdere uitbreiding
De beide eigenaren – ABN AMRO Participaties en Bas Kamphuis – zetten middels de participatie in op verdere groei. De leiding van PCI blijft in handen van Kamphuis als algemeen directeur. “ABN AMRO Participaties investeert graag in gezonde bedrijven met een ambitieuze buy-and-build strategie” zegt Friso Janmaat, managing director van ABN AMRO Participaties hierover. “Daarbij geloven we sterk in de marktkennis en het ondernemerschap van Kamphuis en zullen we elkaar wederzijds versterken.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.