ABN AMRO neemt meerderheidsbelang in PCI Holding

Participatie realiseert groei voor organisatie

  • Bedrijfsnieuws van
  • (PR-bureau:
  • Mediatic)
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2016 11:42 uur

ABN AMRO Participaties neemt een meerderheidsbelang (53 procent) in PCI Holding. De organisatie is marktleider in Nederland op het gebied van kantoor- en documentoplossingen. De participatie stelt PCI in staat haar activiteiten verder uit te breiden. Eerder nam PCI al office supplier Dantuma en Leferink Document Works over.

De traditionele markt voor kantoor- en documentoplossingen krimpt al enkele jaren. PCI Nederland daarentegen groeit elk jaar door de innovatieve bedrijfsvoering. De organisatie ervaart bij haar klanten toenemende behoefte aan standaardisatie en digitalisering van haar documentprocessen. “Om aan deze klantvraag te kunnen voldoen, zijn verdere investeringen op het gebied van kwaliteit en expertise nodig”, zegt Bas Kamphuis, algemeen directeur van PCI. “De toegenomen slagkracht door de financiering van ABN AMRO Participaties maakt het mogelijk om enerzijds verder te groeien en om anderzijds de innovatieve dienstverlening aan klanten verder uit te breiden.”

Verdere uitbreiding
De beide eigenaren – ABN AMRO Participaties en Bas Kamphuis – zetten middels de participatie in op verdere groei. De leiding van PCI blijft in handen van Kamphuis als algemeen directeur. “ABN AMRO Participaties investeert graag in gezonde bedrijven met een ambitieuze buy-and-build strategie” zegt Friso Janmaat, managing director van ABN AMRO Participaties hierover. “Daarbij geloven we sterk in de marktkennis en het ondernemerschap van Kamphuis en zullen we elkaar wederzijds versterken.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

3W Infra
sims: I don't know why I come up as Velma Valento since I became a Google follower but you know it�...

Het Large Hadron Collider datacentrum
motoapk thanks: I truly appreciate this article. Great.

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....