Acronis introduceert nieuw cloud-partnerprogramma

Uitgebreid programma biedt marketing-, sales-, trainings- en certificatieprogramma’s en incentives om cloud-gegevensbeveiligingsdiensten snel en gemakkelijk in de markt te zetten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Acronis
  • geplaatst op
  • 9 februari 2016 12:25 uur

Acronis, wereldwijd marktleider op het gebied van ‘next generation’ databeveiligingssystemen lanceert een nieuw cloud-partnerprogramma. Het Acronis Partner programma voor cloud vormt een uitbreiding van het Acronis Global Partner programma en is speciaal toegespitst op versnelling van de omzet uit cloud-databeveiligingsdiensten voor service providers, distributeurs en cloud resellers. Het programma voorziet in marktleidende oplossingen, hulpbronnen, programma’s en incentives om partners te laten profiteren van de voorspelde groei in vraag naar cloud-databeveiligingsdiensten, inclusief back-up, disaster recovery en het synchroniseren en delen van bestanden. Volgens IDC zal de markt voor databeveiliging- en disaster recovery software groeien naar 8,1 miljard USD tegen 2019 (IDC, Worldwide Data Protection and Recovery Software Forecast, 2015 – 2019, Doc #258493, Sept. 2015).

Het Acronis Partner Programma voor Cloud ondersteunt elk gebruiksmodel, waaronder ‘gehost door service providers’, ‘gehost door Acronis’, hybride modellen en elk businessmodel met flexibele licenties. Dit omvat eenvoudig in te zetten en te bedienen cloud databeveiligingsdiensten die gebruiksklaar zijn met minimale integratievereisten, maar ook diensten die dieper in de technologie- en dienstenportfolio’s van de partner geïntegreerd worden.

Het Acronis Partner Programma voor Cloud kent meerdere niveaus ter onderscheiding en beloning van de verkoopprestaties en inzet van een partner op het gebied van certificering en marketingsamenwerking. Incentives omvatten gestapelde winstmarges, incrementele marges voor dealregistratie, kortingen en extra’s. Het nieuwe partnerprogramma biedt tevens vereenvoudigde partnerinstroom, gratis webgebaseerde sales-tools en technische training, ondersteuning voor marketingprogramma’s en leadgeneratie, en fondsen voor gezamenlijke marktontwikkeling.

“De eindgebruikers die wij bedienen, hebben behoefte aan een gemakkelijke, complete en betrouwbare back-up- en disaster recovery-oplossing in combinatie met de knowhow en ondersteuning die wij als service provider kunnen bieden, om te waarborgen dat zij probleemloos kunnen werken,” stelt Charles Grau, vice president, IT and Operations bij United Data Technologies (UDT). “Met het nieuwe Acronis Partner Programma voor Cloud kunnen wij onze Acronis Cloudactiviteiten uitbreiden door bewezen databeveiligingsdiensten snel in de markt te zetten op een manier die aansluit bij onze technische omgeving en bestaande businessmodel.”

Acronis zorgt voor hogere cloudopbrengsten met complete databeveiligingsoplossingen

Acronis stimuleert de transformatie van databeveiliging met gemakkelijke, complete en betaalbare oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Acronis biedt complete databeveiliging in de vorm een geïntegreerd pakket oplossingen, waaronder back-up, disaster recovery en file sync & share. Acronis beschermt bedrijven tegen alle vormen van dataverlies – bestanden, systemen, en applicaties – te wijten aan natuurlijke en door de mens veroorzaakte rampen.

Voor service providers en cloudresellers levert Acronis een complete, multi-tenant, gelaagde cloudarchitectuur, voor infrastructuur en datacenters, operations en opslag. Cloudoplossingen van Acronis bieden automatisering van diensten en volledige controle over de toekenning van resources, facturatie, monitoring en beheer, waarmee partners met zeer schaalbare oplossingen miljoenen eindgebruikers kunnen ondersteunen.

Cloudoplossingen van Acronis ondersteunen de grootste verscheidenheid aan opslagopties in de branche, zoals meerdere bestemmingen, seeding, migratie en welke mix van bronnen van individuele klanten dan ook, waaronder ‘on premise’, en de breedste variëteit aan workloads en databronnen, waaronder XEN®, KVM, Linux®, Virtuozzo, Docker®, Open-Xchange, MySQL®, Windows®, Mac®, Hyper-V, VMware®, RHEV, Oracle® VM, Microsoft Exchange® en SQL.

Alle Acronis oplossingen worden aangedreven door de Acronis AnyData Engine – een uniek, krachtig en diepgaand pakket databeveiligingstechnologieën dat data op en vanaf elke locatie verzamelt, opslaat, herstelt en toegankelijk maakt.

“Met al onze ervaring in managed services hebben we een eersteklas partner programma voor service providers opgezet, als uitbreiding op ons wereldwijde partnerprogramma. Dit maakt het eenvoudiger dan ooit voor zowel nieuwe als bestaande klanten om de cloud te omarmen,” aldus John Zanni, hoofd marketing bij Acronis. “We richten ons exclusief op het cloud partnermodel en het is onze doelstelling om in 2016 wereldwijd duizenden nieuwe serviceprovider-partners en cloudresellers aan boord te halen.”

Serviceproviders, distributeurs en cloudresellers die geïnteresseerd zijn in toetreding tot het nieuwe Acronis Partner Programma voor Cloud of meer willen weten vinden hier meer informatie: www.acronis.com/en-us/partners/global-program.html.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!