Acronis versterkt activiteiten in Nederland met nieuwe distributiepartner Dupaco

Nederlands ICT-distributiebedrijf Dupaco, onderdeel van Ingram Micro, gaat in Nederland het complete productportfolio van Acronis vermarkten

  • Bedrijfsnieuws van
  • Acronis
  • geplaatst op
  • 11 januari 2017 12:50 uur

Acronis versterkt zijn activiteiten in Nederland door aanstelling van een nieuwe distributiepartner, Dupaco, onderdeel van Ingram Micro.

Dupaco, distributeur van software met een toegevoegde waarde, gaat in Nederland de vermarkting van het complete portfolio aan prijsbekroonde Acronis veiligheids- en cloud backup producten verzorgen. Het bedrijf zal voor de Acronis productfamilie tevens speciale ondersteuning, training en klantenservice aan partners en resellers bieden.

De nieuwe overeenkomst voorziet erin dat Dupaco niet alleen verantwoordelijkheid draagt voor alle verkoopactiviteiten rond de databeveiligings- en opslagoplossingen van Acronis, waaronder Acronis Backup Cloud, Acronis Files Cloud, Acronis Backup Advanced, Acronis Access Advanced en Acronis Access Connect, maar ook voor de marketing van Acronis back-up en disaster recovery-producten.

”We zijn opgetogen over de verbreding van onze relatie met Acronis binnen het portfolio van Dupaco, een onderneming van Ingram Micro,” aldus Eric Segers, vicepresident van Ingram Micro Benelux. “Acronis Backup is al een geweldig product voor onze partners; dat we nu ook de complete Acronis productfamilie binnen Dupaco kunnen aanbieden, betekent een echte meerwaarde voor onze partners op de Benelux markt.”

In een reactie op de nieuwe distributiesamenwerking stelt Jacob Olsen, vicepresident en managing director Europa bij Acronis: “Nu het verkoop- en marketinglandschap steeds verder van het traditionele verkoopmodel wegschuift naar een model met meer content gebaseerde en gelokaliseerde marketing voor eindgebruikers, zorgt de overdracht van marketing- en andere hoofdverantwoordelijkheden aan Dupaco ervoor dat de juiste kennis toegankelijk is voor zowel partners als eindgebruikers.”

Anders dan andere aanbieders, wier producten zich beperken tot bepaalde computeromgevingen en apparaten, biedt de technologie van Acronis, die gebaseerd is op de nieuwe hybride architectuur, een bijzonder uitgekiende en betrouwbare service, waarmee data afkomstig uit alle soorten gegevensbronnen in nagenoeg iedere ICT-omgeving opgeslagen en naar alle bestemmingen en systemen hersteld kunnen worden.

Door Acronis oplossingen via Dupaco te betrekken, kunnen partners en klanten hun datamanagement vereenvoudigen en de aan databeveiliging en -opslag verbonden kosten aanmerkelijk reduceren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.