Akamai geeft op IDC securityconferentie advies voor betere webbeveiliging

  • Bedrijfsnieuws van
  • Akamai
  • geplaatst op
  • 17 september 2014 12:40 uur

Volgens het recente State of the Internet-onderzoek van Akamai, het toonaangevende cloudplatform voor het afleveren, optimaliseren en beveiligen van online content en bedrijfsapplicaties hebben steeds meer bedrijven te kampen met cyberaanvallen die het webverkeer of hun toepassingen verstoren. Bedrijven zijn zich bewust van de mogelijke uitval, inkomstenderving en merkschade maar weten onvoldoende hoe ze zich ertegen moeten beveiligen. Op de jaarlijkse IT security conferentie van onderzoeksbureau IDC, die dit jaar plaatsvindt op 25 september in Mechelen, zal Tim Vereecke van Akamai daarom meer toelichting geven over het belang van meerlagige webbeveiliging of multi-layered web security.

De rode draad van de IT Security Conference Belgium 2014 is risicobeheer. Hoe moeten we veilig omgaan met nieuwe ontwikkelingen zoals het Internet of Things, mobiele applicaties, cloud, big data, enzovoort. Tijdens de workshop zal Vereecke de verschillende opties om websites en webapplicaties te beveiligen laten zien aan de hand van reële cases. Tim’s workshop Threats and Mitigations – A Guide To Multi-Layered Web Security start om 15.10u.

Tim Vereecke (35) is senior solutions engineer Benelux bij Akamai, verantwoordelijk voor de beveiliging van de cloudprojecten bij klanten en helpt hen hun internetverkeer sneller en veiliger te maken. Hij heeft een ruime ervaring in de ICT-sector bij toonaangevende bedrijven zoals Accenture Technology Solutions, Amplexor en EMC.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.