Alkor Draka kiest voor cloud-gebaseerde ERP-oplossing van QAD

Fabrikant van flexibele kunststof folie stapt over naar de cloud

  • Bedrijfsnieuws van
  • QAD
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2015 09:46 uur

QAD inc., leverancier van zakelijke software en diensten voor internationale productiebedrijven, maakt bekend dat Alkor Draka, onderdeel van Group Vulcalux, heeft gekozen voor QAD cloud ERP. Het in Nederland gevestigde Alkor Draka is een fabrikant van kunststof folie. De keuze van het bedrijf viel op QAD Cloud ERP vanwege de behoefte om de risico’s terug te dringen, de serviceniveaus op peil te houden en een oplossing voor ERP te implementeren die de bedrijfsprocessen van Alkor Draka optimaal afstemt op de toekomst.

“We hadden al besloten om ons ERP-systeem te upgraden om te kunnen profiteren van technologische innovaties en rijkere functionaliteit, met name op financieel gebied”, aldus Rubens Leite, de CFO van Group Vulcalux. “Uit een nadere analyse bleek dat QAD Cloud ERP de meeste toegevoegde waarde bood. De oplossing vereist minder aanpassingen, waardoor de ICT-organisatie wordt ontzien. QAD Cloud ERP stelt ons bovendien in staat om sneller nieuwe functies toe te voegen en onze bedrijfsvoering zodanig in te richten dat we in de toekomst sneller kunnen inspringen op zakelijke kansen.”

QAD Cloud ERP is een compleet ERP-systeem met uitgebreide multi-GAAP- en internationaliseringsmogelijkheden. QAD Cloud biedt daarnaast toegang tot andere cloud-applicaties, zoals QAD Cloud EDI, QAD Cloud DSCP (demand en supply chain planning), QAD Cloud QMS (quality management system), QAD Cloud TMS (transportation management system) en het QAD Supplier Portal. De oplossing kan naadloos worden opgeschaald naar duizenden gebruikers. De gerelateerde ontwikkel- en ondersteuningsprocessen zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd en de datacenters voldoen aan de eisen van SSAE 16. De ondersteuning is wereldwijd 24x7x365 beschikbaar in alle belangrijke wereldtalen en wordt verzorgd door interne medewerkers van QAD.

“We zijn verheugd dat Alkor Draka ervoor heeft gekozen om QAD Cloud ERP te implementeren ter ondersteuning van de toekomstige bedrijfsbehoeften”, aldus J.C. Walravens, senior vice president QAD EMEA. “We hebben er vertrouwen in dat Alkor Draka snel zal profiteren van de uitmuntende serviceniveaus, ondersteuning en flexibiliteit van QAD Cloud ERP, net als vele andere klanten in alle delen van de wereld.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.