All IT Rooms bouwt 2e datacenter voor Alticom


All IT Rooms heeft in juni een 2e datacenter voor Alticom opgeleverd. 20 juni is het datacenter in de mediatoren van Roermond feestelijk geopend door de loco burgemeester.

Het nieuwe datacenter in de mediatoren in Roermond is de jongste telg van Alticom. De locatie speelt al in op de groter wordende energiedichtheid, zodat de servers ook in de toekomst zijn verzekerd van voldoende energie. “Maar ook met het toepassen van nieuwe vloeren en nieuwe, bredere serverkasten op deze locatie, laten we zien dat we vooroplopen”, aldus Ines Jentink van Alticom, die eraan toevoegt dat alle mediatorens op groene stroom draaien.

Ronald Kok, directeur All IT Rooms: “All IT Rooms heeft het bestaande concept samen met Alticom verder ontwikkeld om nog optimaler gebruik te kunnen maken van vrije koeling en een nog optimalere benutting van het beschikbare vloeroppervlak te realiseren”. Het vernieuwde concept kenmerkt zich verder door een verbeterde opbouw van de modulariteit in het datacenter. Hierdoor is energie efficiency van de koeling ook bij een lagere belasting van het datacenter gewaarborgd. De koelcapaciteit van het datacenter kan eenvoudig worden verhoogd in kleine stappen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.