Amazon Web Services (AWS) Direct Connect beschikbaar via Interxion Cloud Connect in Londen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 16 oktober 2014 12:52 uur

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat zijn klanten vanaf vandaag toegang hebben tot AWS Direct Connect via Interxion Cloud Connect.

n de segmenten enterprise, financiële dienstverlening, system integrator en digitale media, de segmenten waarin Interxion actief is, is de vraag naar AWS sterk is toegenomen. Dit is voor Interxion de reden geweest om deel te nemen aan het AWS Partner Network (APN). Interxion faciliteert de toegang tot AWS Direct Connect, Amazon´s dienst om private verbindingen tot stand te brengen, via zijn datacentercampus in Londen.

Private verbindingen bieden dedicated netwerkoplossingen met een hogere beveiliging en betere prestaties in vergelijking met op internet-gebaseerde verbindingen. Private verbindingen zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven en organisaties die hoogwaardige hybride IT-oplossingen willen realiseren. Interxion Cloud Connect biedt klanten die colocatie datacenterdiensten afnemen bij Interxion de mogelijkheid om via één interface eenvoudig en flexibel dit soort private verbindingen tot stand te brengen met de cloud provider(s) van hun keuze.

‘Uit onderzoek van IDG Connect onder 650 IT-beslissers in Europa blijkt uit de voorlopige resultaten dat het aantal workloads in de publieke cloud met 68% zou toenemen als onzekerheden aangaande netwerk, beveiliging en performance worden weggenomen. Diensten om private verbindingen tot stand te brengen, zoals AWS Direct Connect, bieden gebruikers de zekerheden die zij wensen. Private verbindingen, die nu via Interxion Cloud Connect beschikbaar zijn voor onze klanten, maken het mogelijk de implementatie van een hybride IT-strategie te versnellen’, aldus Vincent in ’t Veld, Director voor het Cloud Segment bij Interxion.
De uitrol van Interxion Cloud Connect is eveneens gepland voor Frankfurt en Amsterdam.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.