Amazon Web Services Direct Connect en Microsoft Azure ExpressRoute beschikbaar voor klanten van Interxion

Directe verbinding tussen IT-infrastructuur op locatie en Amazon en Microsoft cloud-platforms in alle datacenters van Interxion

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interxion
  • geplaatst op
  • 1 juli 2014 13:17 uur

Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat zijn klanten vanaf vandaag vanuit alle 37 datacenters die Interxion in 11 landen in Europa exploiteert private verbindingen tot stand kunnen brengen met Amazon Web Services en Microsoft Azure dankzij de aanwezigheid van Amazon’s Direct Connect Partners en Microsoft’s ExpressRoute Partners.

Interxion low resAmazon Web Services, door Amazon Web Services Direct Connect, en Microsoft Azure, door ExpressRoute, bieden klanten de mogelijkheid om private verbindingen te realiseren tussen hun cloud platforms en hun IT-infrastructuur op locatie. Dit soort verbindingen biedt een hogere beveiliging en betere prestaties in vergelijking met op internet-gebaseerde verbindingen, dankzij een lagere latency en hogere doorvoersnelheden.
De private verbindingen worden aangeboden door toonaangevende netwerkpartners van Amazon Web Services Direct Connect en Microsoft Azure ExpressRoute, zoals Level 3, Verizon, AT&T, IX Reach en BT, die allemaal een point of presence hebben in de datacenters van Interxion.

‘Onze datacenters werken als een echte Cloud Hub doordat ze onderlinge verbindingen mogelijk maken tussen Cloud Service Providers, hun klanten en channel partners. Hierdoor kunnen klanten hybride IT-oplossingen met een hoge betrouwbaarheid en de best mogelijke prestaties realiseren en beheren. Dankzij onze uitgebreide carrier community hebben onze klanten altijd de mogelijkheid de voor hen meest geschikte aanbieder selecteren. Zo huisvesten onze datacenters in Amsterdam, Londen, Frankfurt, Parijs minimaal zes partners van Amazon Web Services Direct Connect en alle vier de netwerkpartners voor Microsoft Azure ExpressRoute’, aldus Vincent in ’t Veld, Director Cloud Segment Interxion.

Als onderdeel van zijn cloud- en carrier-neutrale datacenterstrategie, zal Interxion in de nabije toekomst soortgelijke oplossingen aanbieden met andere nationaal en internationaal opererende Cloud Service Providers.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.