AMS-IX stelt Saskia Poelman aan als CFO

  • Bedrijfsnieuws van
  • AMS-IX
  • geplaatst op
  • 27 augustus 2015 11:25 uur

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), het grootste internetknooppunt ter wereld, heeft Saskia Poelman (46 jaar) benoemd tot Chief Financial Officer (CFO). Ze komt bij AMS-IX in een periode waarin de sterke groei zich verder voortzet: in de eerste helft van 2015 zijn 60 nieuwe partijen aangesloten op het internetknooppunt, wat het totaal op meer dan 725 leden en klanten brengt.

“Neutraliteit en onafhankelijkheid vormen de basis van het bestaan én het succes van AMS-IX. Het heeft een sterke groeiambitie, geen winstoogmerk en is onafhankelijk van derden of de overheid. Deze waarden en kenmerken van AMS-IX spreken mij erg aan, en ik lever daar als CFO graag mijn bijdrage aan,” aldus Saskia Poelman.

“Het model van AMS-IX staat of valt bij het vertrouwen dat we hebben van onze leden en klanten. Dat vertrouwen maken we waar door volledige verantwoording over onze activiteiten af te leggen aan onze leden. De rol van CFO is voor een organisatie als de onze dan ook cruciaal om deze transparantie te tonen,” aldus Job Witteman, CEO van AMS-IX. “We zijn bijzonder blij met de komst van Saskia. Met haar brede kennis en ervaring kan zij een belangrijke bijdrage leveren aan het financieel gezond houden van onze organisatie, zodat wij de groei van de afgelopen jaren kunnen voortzetten.”

Saskia is afkomstig van AkzoNobel, waar zij de functie van Global Transition Lead bekleedde. Ze heeft ruim zeventien jaar ervaring in financiële en leidinggevende functies bij organisaties als Deloitte, BDO en Heineken.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.