Amsio treedt toe tot het Intel® Cloud Technology programma

  • Bedrijfsnieuws van
  • Amsio
  • geplaatst op
  • 8 oktober 2014 12:06 uur

Amsio is één van de eerste Nederlandse cloudproviders die toetreedt tot het Intel® Cloud Technology programma. Dit programma informeert partners en klanten over hoe de onderliggende technologie van het Amsio™Cloud platform hun business op het gebied van performance, betrouwbaarheid en service kan verbeteren. Deze samenwerking onderstreept de leidende positie van Amsio in de markt.

Transparantie

Het Intel® Cloud Technology programma is speciaal door Intel ontwikkeld voor IT organisaties die duidelijkheid willen over de onderliggende technologie waarop hun (bedrijfskritische) applicaties draaien. Dit initiatief geeft cloudgebruikers de mogelijkheid om een betere keuze te kunnen maken bij het selecteren van een bepaalde dienst, zonder hierbij tijdrovende selectieprocedures te moeten ondergaan.

Kiezen voor performance

Sinds jaar en dag ontzorgt Amsio haar klanten en partners door complexe cloud-infrastructuurvraagstukken te vertalen naar totaaloplossingen. Kwaliteit en performance staan hierbij voorop. Het was dan ook een vanzelfsprekende keuze om de samenwerking met Intel naar een hoger niveau te brengen. Ruben van der Zwan, CTO bij Amsio, kijkt uit naar deze ontwikkeling: “Wij merken de laatste tijd dat klanten en partners vragen naar de achterliggende technologie waarop hun applicaties draaien. Dit heeft namelijk directe impact op hun business. Betrouwbaarheid en continuïteit is van absoluut levensbelang in onze markt en Intel bewijst keer op keer dat we op haar kunnen bouwen. Amsio biedt al een SLA met zeer hoge beschikbaarheid, maar dankzij onze deelname in dit programma kunnen wij nog beter aan bestaande en toekomstige partners en klanten de voordelen laten zien van onze services, gecombineerd met de technologie van Intel.”

Veel voordelen

Naast dat het partners en klanten transparantie biedt, brengt het ook voor Amsio voordelen met zich mee. De strategische samenwerking stelt Amsio in staat om in een zeer vroeg stadium ervaring op doen met de nieuwste Intel technologieën als netwerkkaarten, processoren en SSD disks. Dit vertaalt zich naar een snelle integratie van deze technologieën in het Amsio™Cloud platform en andere diensten.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.