Amsio treedt toe tot HP’s CloudAgile partnerprogramma

  • Bedrijfsnieuws van
  • Amsio
  • geplaatst op
  • 25 april 2014 10:15 uur

HP heeft Amsio uitgekozen om toe te treden tot het HP CloudAgile partnerprogramma, waarmee Amsio zich bij een selecte groep Cloud aanbieders mag aansluiten. Het toetreden tot het CloudAgile programma is een bevestiging van de nauwe samenwerking tussen Amsio en HP. Amsio zal hierdoor nog sterker kunnen groeien in ondermeer de public en Healthcare sector.

Amsio

Als IaaS en Managed Hosting provider kiest Amsio voor kwaliteit en service. De samenwerking met HP was dan ook een logische keuze. Amsio’s CTO, Ruben van der Zwan, staat volledig achter de samenwerking: “Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met HP hardware vanwege de hoge kwaliteit die HP ons levert, maar ook de garantie dat er een partij achter je staat die kan ondersteunen bij technische vraagstukken en complexe salestrajecten is hierin doorslaggevend.”

Groei

Het HP CloudAgile programma is door HP opgezet om de top Cloud partners van HP te ondersteunen bij R&D en expansietrajecten. Tevens geeft het CloudAgile programma afnemers duidelijkheid bij het kiezen van een geschikte partner als het gaat om veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ook in de dagelijkse operatie biedt CloudAgile voordelen zoals co-marketing activiteiten en gebruikmaken van het CloudAgile Partner Portal.
De toetreding tot het CloudAgile programma biedt Amsio de ruimte om de snelle groei die het doormaakt te faciliteren. Daarnaast verwacht Amsio door het partnership met HP die groei te kunnen versnellen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.