AnylinQ wordt Gold Partner Huawei Enterprise Benelux

Samenwerking leidt tot ontwikkeling totaaloplossingen voor enterprise-klanten met datagroei

  • Bedrijfsnieuws van
  • Huawei
  • geplaatst op
  • 11 maart 2014 10:50 uur

Datamanagement specialist AnylinQ heeft de Gold Partner status gekregen van Huawei Enterprise Benelux. Binnen de samenwerking vermarkt AnylinQ de storage- en serversystemen van Huawei Enterprise in combinatie met hun eigen datamanagement-architecturen. De bedrijven ontwikkelden samen een all-in-one data management appliance met hoge rekenkracht en hoge opslagcapaciteit met speciale componenten voor applicatie-acceleratie. Ook zijn bundels ontwikkeld voor server virtualisatie en enterprise storage en worden gezamenlijke marketingacties opgezet.

AnylinQ is een specialist op het gebied van datamanagement-oplossingen voor de midzakelijke markt en enterprise-organisaties. Daar zorgt enorme datagroei voor operationele uitdagingen in de IT-omgeving, en al maar stijgende kosten van noodzakelijke uitbreidingen om deze datagroei op te vangen.

AnylinQ bouwt bij klanten een datamanagement-infrastructuur, naast de bestaande IT-omgeving. De software indexeert data en begint met het veiligstellen van data voor het geval van calamiteiten. Ook wordt inactieve data afgevoerd naar digitale archieven. Hiermee komt capaciteit vrij op dure productiesystemen, die daardoor ook beter gaan functioneren. Huawei servers leveren daarbij rekenkracht voor dataverplaatsingen en datamanagement- technieken zoals deduplicatie. Huawei storage-systemen bieden capaciteit voor opslag van data.

David Bosch, director channel bij Huawei Enterprise Benelux: “We kwamen in contact met dit jonge snelgroeiende bedrijf dat op zoek was naar de juiste partner voor hardware in combinatie met hun innovatieve oplossingen en slimme datamanagement-architecturen. Nadat in korte tijd standaard configuraties zijn uitgewerkt, hebben we ons verbaasd over de enorme snelheid waarmee AnylinQ klanten informeert en met hun toepassingen nieuwe contracten sluit. Huawei heeft gezien deze ontwikkelingen besloten AnylinQ de Gold partnerstatus toe te kennen. Er is nu een gecombineerd team dat maatwerkoplossingen uitwerkt voor klanten. Deze klanten ervaren diverse voordelen van de samenwerking zoals een hecht team dat beschikt over alle benodigde ontwikkelexpertise en implementatiekracht en ook snel levert. Samen hebben we een uniek aanbod van krachtige totaaloplossingen om data te managen tegen een aantrekkelijk kostenniveau.”

Dennis Kuipers, directeur van AnylinQ, legt uit: “AnylinQ werkt met Amerikaanse marktleidende enterprise-software die vanuit één bedieningscentrum alle wereldwijde bedrijfsdata van organisaties veiligstelt en controleerbaar houdt met data life cycle managementactiviteiten. We waren op zoek naar een professionele partner met passende server- en storagesystemen. In Huawei hebben wij die partner gevonden. We organiseren samen maandelijks een server & storage demonstratie in het Huawei exhibition center in Amstelveen en binnenkort worden gezamenlijke marketingcampagnes gestart. Onze klanten zijn onder de indruk van de prestaties van de Huawei producten in combinatie met onze datamanagement- oplossingen. Ze krijgen weer controle over hun data én hun kosten. Vervolgens besluiten zij ook Huawei hardware voor productiesystemen via AnylinQ aan te schaffen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.