Arno Suers benoemd tot technisch directeur bij The Datacenter Group


Arno Suers (40) is benoemd tot technisch directeur bij The Datacenter Group (TDCG). Suers  wordt verantwoordelijk voor de technische groei en het uitzetten van de strategische koers. Hij voert een team van afdelingsmanagers en engineers aan voor zowel de vestiging Amsterdam als Delft.

Gouden handen

Suers kreeg de liefde en passie voor techniek met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen nam zijn opa- die toen elektricien was- hem mee naar projecten. Na elke klus kreeg Suers een gereedschap cadeau als beloning voor zijn inzet. ‘Ik was van jongs af aan al graag bezig met techniek en was altijd bezig om dingen te maken. Het was voor mij een logische stap om de studie HBO- Energietechniek te volgen’. Deze studiekeuze heeft hem geen windeieren gelegd. Hij heeft gedurende zijn loopbaan ruime management ervaring opgedaan in de elektrotechniek met specifieke ervaring in de datacenter-branche. ‘Ik ben verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling, bouw en beheer van tal van Nederlandse datacenters waaronder TDCG’, aldus Suers.

Een hoger niveau

Toen hij gevraagd werd om technisch directeur te worden van TDCG waarvan hij zelf aan de ontwerptafel heeft gestaan, heeft hij geen moment getwijfeld om het management te komen versterken. Hij zegt hierover: ‘The Datacenter Group heeft een uitstekende positie in de markt, grote A-merken zijn onze klanten, de medewerkers beschikken over veel vakkennis en de twee vestigen zijn uitgerust van de meest moderne en innovatieve technologie. Mijn ambitie voor de komende jaren is om het bedrijf en de continuïteit van de installaties naar een hoger niveau te brengen en verder te optimaliseren door innovaties toe te passen.

Motivator pur sang

Daarbij benadrukt de kersverse directeur dat hij deze doelstellingen zonder zijn team niet kan realiseren. Een goede communicatie en samenwerking zijn volgens hem dan ook onontbeerlijk voor elke organisatie. ‘Ik zie mijzelf als een motivator die het beste uit zijn medewerkers weet te halen waarin. Ik wil een werkklimaat creëren van een innovatieve organisatie op het gebied van professionaliteit, klantgerichtheid en slagvaardigheid. Maar ook het bevorderen van deskundigheid en innovatiekracht en een ‘great place to work’, waarin medewerkers zich voortdurend ontwikkelen zie ik tot mijn taak’.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.