ARP biedt in samenwerking met Uniserver en Ictivity totaalconcept voor werkplekken

Strategische samenwerking: van advies over clouddiensten tot migratie en implementatie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Uniserver
  • geplaatst op
  • 17 maart 2016 10:33 uur

Uniserver en Ictivity zijn een samenwerking aangegaan met ARP om een totaalconcept aan te bieden voor werkplekken. Samen bieden ze alle benodigde producten (software en hardware) en diensten voor de werkplek van de eindgebruiker. Tot deze diensten behoren advies en krachtige clouddiensten, waarbij Uniserver, ARP en Ictivity in duidelijke service level agreements (SLA’s) de hoogste garanties geven voor prestaties en uptime.

Het totaalconcept voor de werkplek kan dankzij deze samenwerking via één partij worden aangeboden. Hierdoor hoeven klanten zich niet meer bezig te houden met leveranciersselectie, beheer en onderhoud. Een groot voordeel is ook dat de drie samenwerkingspartners de service level agreements hebben afgestemd, zodat de klant slechts één SLA heeft voor de gehele werkplek.

ARP draagt zorg voor alle benodigde hard- en software. Ictivity neemt het technisch en functioneel beheer, de migraties, het projectmanagement en eventuele detachering voor zijn rekening. Uniserver biedt de bijbehorende Infrastructure-as-a-Service (IaaS) diensten aan. De partners hebben alle drie de filosofie om maatwerk te leveren op basis van deze gestandaardiseerde bouwstenen. Zo kan op basis van een gedegen advies voor de ene partij disaster recovery de eerste stap zijn, terwijl voor de ander een combinatie van thin clients met desktopvirtualisatie beter past. Door de korte lijnen en de hechte samenwerking sluiten de onderdelen van de werkplek altijd naadloos op elkaar aan.

Jan Prinsen, directeur ARP. “Door de samenwerking met Uniserver en Ictivity kunnen we onze klanten nu een volledig datacenterportfolio aanbieden. Met specialisten van Ictivity en Uniserver achter ons, zetten we een grote stap in het verwezenlijken van onze visie: klanten volledig ontzorgen als adviserende IT-partner”.

Geert Visser, oprichter en eigenaar van Ictivity “We zien in deze samenwerking met Uniserver en ARP de ideale combinatie om klanten te helpen met het vergroten van de beheersbaarheid, veiligheid en uniformiteit op het gebied van IT, en belangrijker nog, de gebruikers”.

Hugo van Diepen, medeoprichter en Commercieel Directeur van Uniserver: “Ons uiteindelijke doel is het creëren van meerwaarde voor onze partners en klanten. De meeste organisaties werken met meerdere (hybride) cloud-diensten en die brengen meestal kopzorgen met zich mee. Daarom richt Uniserver zich op een rol van dirigent voor deze laag. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen om ons ecosysteem verder te kunnen uitbreiden, zodat we een volledige cloudinfrastructuur kunnen aanbieden en zorgen van onze klanten kunnen wegnemen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...