Arrow ECS presenteert nieuwe producten voor informatiemanagement op Infosecurity


Storage en Security zijn geen afzonderlijke disciplines meer, maar vallen samen onder de grotere noemer van informatiemanagement. Nu de meldplicht datalekken op 1 januari 2016 van kracht wordt, is het voor organisaties die werken met persoonsgegevens erg belangrijk om hun data goed op orde te hebben en te voldoen aan alle geldende compliance-regels. Hier ligt een mooie kans voor IT-resellers. Arrow ECS, Inc., presenteert op Infosecurity/Storage Expo een aantal nieuwe producten waarmee een reseller zijn klanten kan ondersteunen.

Door verschillende incidenten met het lekken van data, zoals het laten liggen van een USB-stick met persoonsgegevens in de trein, heeft de overheid de meldplicht datalekken ingesteld. Bij een hack, verlies of diefstal van persoonsinformatie moet een organisatie dit direct melden. Gebeurt dit niet, dan kan een boete volgen. Veel organisaties moeten hun informatiemanagement op deze nieuwe regelgeving instellen. Daarnaast hebben veel sectoren te maken met strikte compliance-eisen voor beheer en beveiliging van data. De kernvraag hierbij is: welke informatie bewaar ik op welke plek? Steeds meer resellers helpen deze vraag beantwoorden en profileren zich als ideale adviseur op het gebied van informatiemanagement.

Nieuwe producten
Op Infosecurity en Storage Expo presenteert Arrow ECS naast bestaande producten een reeks aan nieuwe oplossingen en tools voor informatiemanagement. Hiermee kunnen resellers hun klanten ondersteunen bij het inrichten en aanpassen van hun informatiemanagement. Een mooi voorbeeld hiervan is Pure Storage, waarmee Arrow in mei een distributieovereenkomst sloot. Pure Storage is een leverancier van all-flash storage array’s. Gebruikers kunnen hierdoor sneller informatie opzoeken en beheren. Naar deze storage-leverancier zijn ook Appsense, Splunk en Arcserve nieuw in het portfolio van Arrow.

Taal van beide disciplines
Bart van Rheenen, managing director bij Arrow: ‘We zien een integratie van drie werelden: die van storage, compliancy en security. Op Infosecurity en Storage Expo worden deze werelden bij elkaar gebracht. Als distributeur van zowel storage-, compliancy- als security-oplossingen, spreken wij de taal van al deze disciplines. Arrow ECS zoekt continu naar innovatieve oplossingen, zoals Splunk, waarmee we de reseller echt verder helpen. Storage, compliancy en security en zijn voor een slimme IT-reseller allang geen bijproduct meer, maar belangrijke onderdelen in het aanbod.’

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...

De jaarcijfers bekeken: AlfaNet
Ferdinand: Misschien de cijfers van dit jaar ook eens bespreken?