Art Of Automation launching customer van Relined Fiber Network in Equinix AM6


Om te anticiperen op de toenemende vraag, is de glasvezelring en het Infrastructure as a Service platform van Art Of Automation uitgebreid. Vanwege de goede relatie en bewezen kwaliteit, is daarbij samengewerkt met Relined Fiber Network en Equinix.

Relined heeft een redundant dark fiber netwerk opgeleverd naar het, recent geopende, zesde carrier neutrale datacenter AM6 in Amsterdam. Art Of Automation heeft daarbij het genoegen gehad om als launching customer aangesloten te worden. Met het aansluiten van Equinix AM6, heeft de landelijke dark fiber leverancier inmiddels meer dan 25 carrier neutrale datacenters aangesloten op het netwerk in Amsterdam.

AM6 beslaat een datavloer van 6.000 vierkante meter en biedt een capaciteit van 9,6 megawatt. Het datacenter is bovendien ISO27001/ISO9001 gecertificeerd. Door het betreden van AM6 heeft Art Of Automation een nieuwe Point of Presence (PoP) toegevoegd en daarmee de glasvezelring uitgebreid.

Vanuit Hoorn (NH) vormen de medewerkers van Art Of Automation het aanspreekpunt voor de complete ICT-infrastructuur. Met een team van ervaren specialisten levert Art Of Automation hoogwaardige diensten op het gebied van beheer, cloud, consultancy en verbindingen. De uitbreiding van het netwerk vergroot de mogelijkheden om de groei te faciliteren van DWDM- en MPLS-verbindingen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.