Aruba levert mobile-first oplossingen om overstap naar digitale werkplek te versnellen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Aruba
  • geplaatst op
  • 10 maart 2016 10:26 uur

Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE), heeft vandaag een nieuw pakket geïntegreerde netwerksoftware- en -hardwareoplossingen aangekondigd waarmee bedrijven tegemoet kunnen komen aan de vereisten voor digitale werkplekken van GenMobile, de mobiele medewerkers van vandaag de dag en de toenemende vraag naar IoT-apparaten (Internet of Things). Met de nieuwe producten kunnen IT-teams anticiperen op connectiviteitsproblemen en die verhelpen, en beveiligingsbeleid creëren om digitale werkplekken te maken waarin medewerkers zo productief mogelijk kunnen werken.

Voorheen waren netwerkmodellen gebaseerd op het concept van statische, bekabelde desktopclients die communiceren met een groep interne servers. Die benadering is in de huidige zakelijke wereld achterhaald. Door de snelle groei van het aantal mobiele apparaten en IoT-apparaten, maar ook van apps in de cloud, zijn bedrijven de traditionele vereisten voor connectiviteit en mobiliteit gaan herzien. Ze willen nieuwe manieren creëren om werkplekken te gebruiken, waarin samenwerking en flexibele werktijden een nieuwe standaard vormen. Als gevolg daarvan moeten organisaties de implementatie van op de medewerker gerichte services op een andere manier benaderen, om toptalenten aan te trekken en vast te houden.

De nieuwe reeks netwerkoplossingen en de software gestuurde benadering van Aruba bieden meer mogelijkheden dan vaste, op hardware gebaseerde netwerkoplossingen. De nieuwe, geïntegreerde bekabelde en draadloze producten maken het, in combinatie met innovaties op het gebied van netwerkbeheer en -beveiliging, voor IT-organisaties mogelijk om hun netwerken vorm te geven als en uit te breiden tot digitale werkplek.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.