Atos benoemt Bart van de Ven tot CFO Benelux & The Nordics

  • Bedrijfsnieuws van
  • Atos
  • geplaatst op
  • 20 januari 2016 15:24 uur

Atos heeft Bart van de Ven (39) benoemd tot Chief Finance Officer van Atos in Benelux & The Nordics. Deze benoeming sluit aan op de missie van Atos om zich te positioneren als marktleider en zich te onderscheiden met de levering van innovatieve en hoogwaardige digitale services. Bart van de Ven rapporteert rechtstreeks aan Elie Girard, CFO van de Atos Groep, en Rob Pols, CEO van Atos in Benelux & The Nordics.

“Atos is zich ten volle bewust van het grote belang van de transformatie van ondernemingen in dit digitale tijdperk en van de bijdrage die dit kan leveren aan winstgevende groei. De financiële functie draagt hieraan bij door gebruik te maken van global sourcing en moderne communicatiemiddelen ondersteund door hoogwaardige IT waaronder business intelligence systemen, SharePoint file storage en lync”, vertelt Bart van de Ven, CFO van Atos in Benelux & The Nordics. “Atos blijft zich continu ontwikkelen om haar leidende positie als leverancier van digitale services te versterken, zodat ze met klanten duurzame en winstgevende groei kan realiseren. De marktontwikkelingen volgen elkaar snel op, waarbij de financiële functie cruciaal is om dit op een beheersbare manier te vertalen in concrete verbeteringen. Atos loopt voorop door steeds in te spelen op de nieuwste IT-ontwikkelingen met innovatieve oplossingen. Ik kijk ernaar uit het bedrijf hierbij vanuit de financiële functie te ondersteunen en verder te denken dan de gebaande paden.”

Lange staat van dienst in financiële functies
Bart van de Ven heeft ruim 15 jaar ervaring in talrijke financiële functies in zowel de financiële sector als de IT-markt. Van de Ven was de afgelopen drie jaar CFO Managed Services van Atos in Benelux & The Nordics. Hiervoor vervulde hij verschillende financiële functies binnen Atos, na een eerdere loopbaan in de financiële dienstverlening.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.