Barracuda Backup Vx biedt Barracuda Backup voor gevirtualiseerde omgevingen


Barracuda Networks introduceert Barracuda Backup Vx, een nieuwe versie van Barracuda Backup voor organisaties die een beroep willen doen op virtualisatie om het gebruik van hardware op locatie terug te dringen. Barracuda Backup Vx biedt inline compressie en deduplicatie om ervoor te zorgen dat back-ups zo min mogelijk opslagcapaciteit en bandbreedte in beslag nemen. De oplossing voorziet daarnaast in eenvoudig schaalbare opslagcapaciteit voor groeiende omgevingen. Dit maakt een einde aan de noodzaak van ingrijpende opwaarderingen.

Belangrijkste nieuwsfeiten:

  • Barracuda introduceert Barracuda Backup Virtual Appliance (Vx), een softwareoplossing die in gevirtualiseerde omgevingen kan worden ingezet. De oplossing maakt gebruik van de bestaande ICT- en storage-infrastructuur en optimaliseert de lokaal beschikbare opslagcapaciteit en bandbreedte door middel van compressie en deduplicatie.
  • Barracuda Backup Vx is dankzij zijn optimale schaalbaarheid in staat om groeiende omgevingen te ondersteunen. De oplossing is verkrijgbaar op abonnementsbasis waarbij de kosten worden berekend per TB aan opslagcapaciteit. Gebruikers betalen daarmee alleen voor de back-ups die zij daadwerkelijk opslaan.
  • Elk Barracuda Backup Vx-abonnement voorziet in replicatiemogelijkheden. Klanten kunnen kiezen voor replicatie naar de Barracuda Cloud of naar een gevirtualiseerde server voor disaster recovery. Voor de replicatie naar de Barracuda Cloud is ‘onbeperkte’ opslagcapaciteit in de cloud beschikbaar. Gebruikers kunnen langere bewaarperioden aanhouden dankzij de mogelijkheid om hun data op een externe locatie te archiveren.

“Barracuda Backup Vx breidt de flexibiliteit en ondersteuning voor virtualisatie die we onze klanten bieden verder uit. Dit levert met name voordelen op voor organisaties die afstappen van een fysieke infrastructuur”, aldus Rod Mathews, directeur Storage bij Barracuda. “We willen gebruikers een integrale oplossing voor databescherming aanbieden die optimaal aansluit op hun omgeving, of deze nu de vorm heeft van een fysieke appliance, een cloud-oplossing of een virtuele appliance.”

Barracuda Backup Vx biedt twee mogelijkheden voor replicatie naar externe locaties. Gebruikers kunnen kiezen tussen replicatie naar de Barracuda Cloud of naar een Barracuda Backup Receiver Vx die binnen hun eigen infrastructuur wordt gehost.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...