Barracuda breidt Barracuda Backup-reeks uit

Nieuwe abonnementsmodellen, cloud-opslagtarieven en back-upappliances voor grote omgevingen bieden flexibeler mogelijkheden voor geïntegreerde back-ups in fysieke, virtuele, cloud- en hybride omgevingen


Barracuda Networks introduceert diverse toevoegingen aan zijn productreeks Barracuda Backup, zoals nieuwe abonnementen en tarieven voor cloud-opslag en twee nieuwe modellen van de Barracuda Backup-appliance voor grootschalige omgevingen. De nieuwe prijzen voor Barracuda Backup Vx en Barracuda Cloud-to-Cloud Backup bieden klanten toegang tot geïntegreerde back-upfunctionaliteit tegen concurrerende tarieven. De nieuwe appliances Barracuda Backup 790 en 895 bieden respectievelijk 12 TB en 24 TB aan bruikbare opslagcapaciteit. Organisaties die overstappen op hybride, cloud-, en virtuele netwerkomgevingen of dit reeds hebben gedaan, kunnen zo profiteren van flexibelere mogelijkheden voor databescherming en gegevensherstel op basis van één oplossing.

Belangrijkste nieuwsfeiten:

  • Barracuda introduceert belangrijke verbeteringen binnen zijn productreeks Barracuda Backup, zoals nieuwe abonnementsmodellen en tarieven voor cloud-opslag en twee back-upappliances voor grote omgevingen. Organisaties kunnen daarmee profiteren van flexibeler backup-upmogelijkheden voor hun fysieke, virtuele, cloud- en hybride omgevingen.
  • Barracuda Backup Vx is een softwareoplossing die als virtuele machine inzetbaar is in VMware- en Microsoft Hyper-V-omgevingen en dezelfde geïntegreerde back-upfunctionaliteit biedt als fysieke Barracuda Backup-appliances. Deze oplossing is nu verkrijgbaar voor virtuele hosts op basis van een abonnement per processor, inclusief softwarematige replicatie. Voor back-ups voor fysieke servers kan Barracuda Backup Vx worden aangeschaft op basis van een licentie per server.
  • Barracuda Backup Vx omvat een nieuw Barracuda Cloud Storage-model dat waarbij gebruikers betalen voor het werkelijke gebruik. Dit model is concurrerend geprijsd ten opzichte van de oplossingen van belangrijke leveranciers van diensten voor de opslag van back-ups in publieke clouds. Barracuda Backup Vx biedt ingebouwde gegevensredundantie en de mogelijkheid om gegevens uit de cloud op te halen zonder extra kosten voor het bandbreedteverbruik. Veel andere leveranciers van cloud-gebaseerde back-ups brengen deze kosten wel in rekening.
  • Barracuda introduceert daarnaast de mogelijkheid om Barracuda Cloud-to-Cloud Backup als standalone oplossing te gebruiken. Organisaties kunnen daarmee profiteren van een van de meest kostenefficiënte cloud-gebaseerde back-updiensten.
  • De Barracuda Backup 790 biedt 12 TB aan bruikbare opslagcapaciteit. De Barracuda Backup 895 biedt 24 TB aan bruikbare capaciteit. Gebruikers kunnen daarmee hun capaciteit op kostenefficiënte uitbreiden wanneer hun back-upbehoeften toenemen.
Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...