Barracuda introduceert cloud-dienst voor aanvullende beveiliging in Office 365-omgevingen

Nieuwe Barracuda Essentials for Office 365 breidt beveiliging en dataprotectie functionaliteit uit in Office 365


Barracuda Networks introduceert vandaag Barracuda Essentials for Office 365. Deze set van cloud-diensten is ontworpen om organisaties te helpen de functionaliteit van beveiliging en dataprotectie in Office 365 uit te breiden. Barracuda Essentials for Office 365 combineert drie van Barracuda’s innovatieve cloud oplossingen – Barracuda Email Security Service, Barracuda Cloud Archiving Service en Barracuda Cloud Backup – tot een gebruiksvriendelijke en makkelijk te beheren cloud-dienst op basis van een simpele licentie per gebruiker.

Belangrijkste nieuwsfeiten:

  • Barracuda introduceert zijn nieuwe Barracuda Essentials for Office 365. Deze cloud-dienst is ontworpen voor klanten die op zoek meervoudig gelaagde beveiliging, archivering en dataprotectie van hun Office 365-omgevingen.
  • Barracuda Essentials for Office 365 is een gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheren cloud-dienst die de functionaliteit van beveiliging en dataprotectie uitbreidt. Het combineert drie oplossingen van Barracuda – Barracuda Email Security Service, Barracuda Cloud Archiving Service en Barracuda Cloud Backup.
  • Barracuda meldde ook de bevindingen uit een recent onderzoek naar de plannen en vereisten van klanten tijdens de verhuizing naar, of het werken in, Office 365. Het onderzoek is uitgevoerd door TechValidate als onderdeel van het strategische Microsoft Office 365-initiatief (http://cuda.co/15833).

Volgens een recente enquête, uitgevoerd door TechValidate, naar de Office 365 migratie en implementatie plannen van klanten, zegt 72 procent van de ondervraagden zich zorgen te maken over, of niet overwogen te hebben, of de beveiliging, wet- en regelgeving en back-up functies in Office 365, wel voldoen eisen van hun organisaties.

“Microsoft en Barracuda werken al een paar jaar nauw samen om klanten te helpen om op eenvoudiger en veiliger wijze over te stappen naar de cloud, en naar Office 365 en Azure in het bijzonder. Barracuda Essentials for Office 365 is het resultaat van onze ervaring en expertise in het beschermen van Microsoft omgevingen en heeft als doel om klanten te helpen de verhuizing naar Office 365 zo gemakkelijk mogelijk te maken,” aldus Michael Hughes, Senior Vice President Worldwide Sales bij Barracuda. “Duizenden bedrijven kiezen voor Office 365 om kostenbesparingen te realiseren, werknemers snellere toegang tot productiviteitsoplossingen te bieden en hun ICT-omgeving te vereenvoudigen. Barracuda Essentials for Office 365 combineert de beveiliging, archivering en back-up en recovery tools die klanten nodig hebben om Office 365 succesvol te kunnen implementeren.”

Barracuda Essentials biedt ICT-beheerders meer overzicht en grip op alle informatie binnen hun organisatie. De oplossing omvat een gebruiksvriendelijke reeks van cloud-diensten die essentiële, meervoudig gelaagde beveiligde combineert met archiveringsmogelijkheden en back-upfunctionaliteit. Barracuda Essentials for Office 365 omvat:

  • Cloud-gebaseerde e-mailbeveiliging – Verbetert de beveiliging van Office 365 Exchange Online met fijnmazige controlemechanismen en meervoudig gelaagde bescherming tegen e-mailbedreigingen en informatielekken. Dit gebeurt met encryptie, bescherming tegen gegevensverlies en de inspectie van de inhoud van alle e-mailberichten.
  • Archivering in de cloud – Helpt organisaties om op eenvoudige wijze te voldoen aan de bewaarplicht en eDiscovery-verzoeken binnen omgevingen als Microsoft Exchange en Microsoft Office 365. Dit is zowel op locatie, in de cloud als in een hybride omgeving mogelijk. Eindgebruikers krijgen daarnaast de beschikking over productiviteitsfuncties zoals apps waarmee ze hun e-mail op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat kunnen ophalen, raadplegen en doorzoeken.
  • Cloud-gebaseerde back-up- en herstelprocedures – Biedt ICT-beheerders aanvullende mogelijkheden voor een eenvoudig herstel van al dan niet opzettelijk verwijderde e-mailberichten en bestanden in Office 365.

TechValidate, een onafhankelijk onderzoeksbureau, nam een enquête af onder Barracuda klanten in december 2015 en januari 2016. Uit dit onderzoek blijkt dat veel klanten hun behoefte aan het toevoegen meervoudig gelaagde beveiliging in Office 365, aan het evalueren zijn. Hieronder valt ook het uitbreiden van de beveiliging, archivering en wet- en regelgeving functionaliteiten. Zoals eerder genoemd, gaf 72 procent van de ondervraagden aan zich zorgen te maken over, of niet overwogen te hebben, of de beveiliging, wet- en regelgeving en back-up functies in Office 365, wel voldoen eisen van hun organisaties.[1]

“Toen Summit Truck Group van start ging met de migratie naar Office 365 activeerden we Exchange Online Protection, de ingebouwde e-mailbeveiliging. We kwamen er echter al snel achter dat we nog fijnmaziger controlemechanismen nodig hadden voor onze uiteenlopende bedrijfslocaties. Na een zorgvuldige afweging besloten we om een speciale cloud-gebaseerde oplossing voor e-mailbeveiliging in te zetten. Onze keuze viel daarbij op Barracuda”, aldus Michael Norton, Vice President Technology bij de Summit Truck Group. “De Barracuda Email Security Service wordt aangeboden als onderdeel van de cloud-dienst Barracuda Essentials for Office 365 en voorziet in krachtige technologie voor het filteren van e-mailverkeer. Deze oplossing maakt een einde aan ongewenste berichten, minimaliseert het aantal false positives en biedt gebruiksvriendelijke beheermogelijkheden.”

“Barracuda Essentials for Office 365 vult de Office 365 productiviteitsfuncties die eindgebruikers in staat stellen om sneller en slimmer te werken, perfect aan,” vervolgt Hughes. “Barracuda blijft investeren in technologie en processen voor het ondersteunen van om cloud-toepassingen, zoals een speciaal Office 365-team dat klanten intensief begeleidt bij hun overstap naar de cloud. Klanten maken al meer dan tien jaar gebruik van de oplossingen van Barracuda voor het beschermen van hun e-mail. Ze kunnen op ons blijven vertrouwen v

[1] Onderzoek: Barracuda Customer Survey, TechValidate, December 2015 – January 2016. TVID: 93D-D21-0DF

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.